Mennyit fogyjak?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Kicsit több mint 1 év alatt fogytam 36 kilót. Most 168 cm és 61 kiló vagyok. Szerintetek nagyon sok a 23% testzsír? A csípőm elég széles és a csontozatom is elég vastag mivel a derekamnál érzem a bordáimat ha végig húzom a kezemet. Nem olyan durván de egész jól érezni. Szeretnék még fogyni de testképzavarral és disztimiával is küzdök sajnos :/2015. okt. 23. 16:23
1/6 anonim válasza:
Szerintem ne fogyj tovább, de rendszeresen sportolj és az étrendedből hanyagold a cukros, fehér lisztes műkajákat. Óriási teljesítmény ez a nagy fogyás, de elszomorító a testképzavarod. Nem elégedetlennek, hanem büszkének kéne lenned magadra.
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos a sportot nem igen szeretem de mindig tornáztam ettől függetlenül. :) És köszönöm:)
2015. okt. 23. 17:08
3/6 anonim válasza:
A 23% testzsír teljesen rendben van. Gratula szép teljesítmény. Mozogj sportolj étkezz tisztán továbbra is. Kellemes napot és szép hétvégét.! :)
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. De evészavarom is van tehát napi 300 kcalt eszek mert félek hogy ismét meghízok vagyis vissza...
2015. okt. 23. 18:26
5/6 anonim válasza:
Csajoknak alapból magasabb pár százalékkal
Ha küldenél képet könnyebb lenne
6/6 A kérdező kommentje:
Ezt tudom csak szerettem volna tudni hogy még kövér vagyok e.
2015. okt. 23. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!