Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon kövér/zsírosnak számít...

Nagyon kövér/zsírosnak számít ez a testalkat?

Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 07:48
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
2015. okt. 11. 07:51
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem de látszik 2 oldalt a hasfalad izomzata abba mégis mi lenne a kövér?
2015. okt. 11. 07:55
 3/14 A kérdező kommentje:
mármint mi nem látszik? hogy kövér-e, vagy sem? a hasfal izomzata szinte mindenkinek van, ha oldalról nézzük szerintem.
2015. okt. 11. 07:57
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek látszik

Teljesen rendbe van egyáltalán nem zsiros és nem is túl sovány olyan csinos

2015. okt. 11. 08:46
 5/14 A kérdező kommentje:
rendben, köszi a választ.
2015. okt. 11. 09:07
 6/14 anonim válasza:
Ez egy csinos vékony testalkat :) bárcsak nekem is ilyen vékony alakom lenne..
2015. okt. 11. 09:43
 7/14 anonim ***** válasza:
Fura, hogy ezt írjátok mert én olyan fél éve kiraktam magamról egy képet és nekem is így látszott a hasamon és azt írták, hogy van ott poci rendesen....de szerintem csinos vagy😊
2015. okt. 11. 11:29
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem tetszel 😳
2015. okt. 11. 13:13
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem, az viszont nagyon ronda, ahogy görnyesztesz. Húzd ki magad, és akkor szépen fog állni a hasad is.
2015. okt. 11. 14:44
 10/14 anonim ***** válasza:

3 dolog.

1. nem vagy zsíros, csinos vagy

2. a hasad az első képen oldalról azért csúnya, mert görnyedsz, ami nem valami esztétikus

3. nyilvánvaló, hogy fiatalka vagy még és a korodhoz képest már nőiesebb a tested. Úgyhogy máskor, ha képet teszel ki magadról arra azért figyelj oda, hogy a melled ne látszódjon, de ami ennél is szörnyűbb az a fehérnemű, vagyis a bugyi ami rajtad van. Könyörgöm máskor ne fehéret vegyél fel és ne olyat, ami ennyire átlátszik. Rendben van, hogy úgysem tudja senki, hogy ki vagy de ettől függetlenül nem kell ennyire igénytelennek lenni.

2015. okt. 11. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!