Schobert Norbi miért ilyen "kövér-fóbiás"?
Láttam már pár videóját, és aki ducibb, azt folyton szekálja, meg "van úszógumid? már nem sokáig!", azért bújtatottan mindig beszól a kövér tornázóknak, a soványaknak meg imponálni akar. Persze nem magyarázom bele, de én ezt figyeltem meg.
Aztán a botrányok, amikor kirakott valami képet egy kövér lányról, és olyanokat írt róla, hogy "nehogy ilyenek legyetek", meg nem tudom.
Mást nem zavar ez a kétszínűség? Vagy csak én látom rosszul a dolgokat? Nem vagyok túlsúlyos, se duci, de ez azért feltűnt.
Biztos azért mutogatja a lassan közhellyé vállt gyerekkori duci képét, mert aki kövér az nem is ember.
Inkább a magukért tenni nem akaró, a problémát a szőnyeg alá söprőktől hallani az állandó nonszensz dolgokat, hogy polisztirolt kever a lisztbe, hogy ne legyen kalóriatartalma meg hasonlók.
Sajnos bizonyos embereket addig kell rugdosni, amíg ő maguk is le akarnak fogyni, és mivel ilyen termékeket árul ezért neki is érdeke, hogy minél több fogyás mániás legyen.
Egyébként sok ezerszer gázabb fogyi termék van, mint a norbié. Turbó dijéta, "orvosi" diéta az örök klasszikus kávé zsömle diéta, hasonlók...
Saját magának reklám.
Mert ő ezt a bizniszt viszi. Ebből tud pénzt csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!