Schobert Norbi miért ilyen "kövér-fóbiás"?
Láttam már pár videóját, és aki ducibb, azt folyton szekálja, meg "van úszógumid? már nem sokáig!", azért bújtatottan mindig beszól a kövér tornázóknak, a soványaknak meg imponálni akar. Persze nem magyarázom bele, de én ezt figyeltem meg.
Aztán a botrányok, amikor kirakott valami képet egy kövér lányról, és olyanokat írt róla, hogy "nehogy ilyenek legyetek", meg nem tudom.
Mást nem zavar ez a kétszínűség? Vagy csak én látom rosszul a dolgokat? Nem vagyok túlsúlyos, se duci, de ez azért feltűnt.
Réka kövér sose volt.
Most is egész beteg, norbi ép könyörög neki +10 kilóért. Ha ez a nő beteg lesz, és ott fogyni kezd, nem lesz miből leadnia, aztán kimúlik...
"Ha ez a nő beteg lesz, és ott fogyni kezd, nem lesz miből leadnia, aztán kimúlik..."
Nyugtassák magukat ezzel a kövér beteg nők. Aki egészségesen él alapból ritkábban beteg...
Szegény Rubint Réka :/ nem is tudja, hogy annyi izommal amit az ide járó nők többsége hármasával nem tudna összedobni élet és halál határán lebeg.
Dehogy nyugtatás ez...NE fárassz.
réka izmai se kellenek: nincs csipője, a hasán rejtélyes dudorok, felsőteste izmos, lába, feneke sorvadt, pálcika, lapos.
Én egy interjút olvastam Rékával, ahol azt mondta, hogy bizony duci volt kislányként...
De ez a beteg lesz, s nem lesz miből fogyni: he? Alapban egy csomó betegséget a túlsúly okoz, s ezek szerint aki megbetegszik, bármiben, az fogy?
Ahogy Réka kinéz, azt bizony nagyon szigorú kajálással lehet csak elérni, amire nagyon is oda kell figyelni, elég kevés az esély, hogy beteg lesz.
Amúgy nem bírom őket (tahók, és beképzeltek), de ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!