Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kipróbálnám a kövérséget....

Kipróbálnám a kövérséget. Mennyi idő alatt tudnék felhízni / lefogyni?

Figyelt kérdés
Alapjáraton vékony testalkatom van: 175 cm 59 kg, 17/F. Azon gondolkozok milyen lehet az élet 10 kiló súlyfelesleggel. Csábít egy kicsit a gondolat, hogy nagy has, kicsit husi testalkat. Viszont megrémít a gondolat, hogy nem kaphatom vissza a régi testemet amikor csak akarom. Mennyi idő alatt tudnék felmenni 75kg-ra, és visszafogyni 60-ra?

2014. ápr. 30. 11:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem jó ötlet. Megterheled a szervezetedet ezekkel az ingadozásokkal, ráadásul teljesen feleslegesen.

Bár, fiú létedre ennyi centihez tényleg erősödhetnél még.

2014. ápr. 30. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi. A kamaszkor után megtudod :)

Még növésben vagy, és nem tudsz úgy hízni ahogy szeretnél, azonban ez abban a pillanatban megváltozik, ahogy megnövöd a teljes magasságodat.

Utána nincs más dolgod, mint sport nélkül a mostani életedet élni, és rögtön a többi férfitársad sorsára jutsz, és ott fog figyelni a pocak a póló alatt.

2014. ápr. 30. 11:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen magassághoz 75 kg-san sem lennél kövér :)

Egyébként ahogy írták majd a korral jönnek fel rád a kilók hízókúra nélkül is!

2014. ápr. 30. 12:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Van egy rossz hírem:

a zsírsejtek nem tudnak akármekkorára nőni. Tehát, ha hízol, akkor szaporodni fognak.

Fogyózni viszont ők is tudnak - tehát a számuk nem fog csökkenni, mikor visszafogysz.

Emiatt aztán a következő hízás már szinte magától jön majd.

Én a helyedben nem szúrmám így el az életem.

Az, hogy most sovány vagy, egyáltalán nem garancia arra, hogy nem leszel 15 év múlva reménytelenül kövér, aki alig-alig képes fogyni.

2014. ápr. 30. 12:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Fiú létedre, a 175 centihez az 59 kiló nagyon gázul vékony... Én lány vagyok, szintén 175 centi éppen fogyózom és 58 szeretnék lenni. 58 kilóval igencsak vékony vagyok, ha pedig 54 lennék, akkor tökéletesen pontosan modellalkat lennék, kórosan sovány pontosítva, és mindössze 4 kiló a különbség... Te pedig fiú vagy. Ez nagyon nyüzüge... A 75 kilóval lennél normális férfi méretű! Na jó, ha nem is 75 de 72 minimum... Szóval hízz, és ne is fogyj vissza... Eddz is!
2014. ápr. 30. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább izmot próbálj meg felpakolni! Te is jobban érzed magad és a csajok is jobban lájkolják
2014. ápr. 30. 12:37
 7/7 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Alapvetően 175 centihez a 75 kiló még nem túlsúly. Ha mondjuk 110 kiló lennél ehhez a magassághoz, na az már alakul... :D Egyébként elmondom, ha érdekel. Nem túl kellemes.
2014. ápr. 30. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!