1 honap alatt le lehet adni 5-10 kilot?
Figyelt kérdés
Szeretnek szemelyi edzot fogadni egy honapra . Le akarok adni 5-8 kilo zsirt de ugy hogy egy ket kilo izmot is szedek magamra mert abbol hiany van.Lehetseges ez ? 19/L2015. okt. 23. 13:32
1/8 anonim válasza:
Megfelelő étrend,edzés mellett lehetséges. Kitartás kérdése
2/8 anonim válasza:
Röviden: nem
És ha nem adsz le 10 kilót, akkor mi lesz? Ha csak 3 kilót adhatsz le, akkor már inkább el se kezded?
Nem 1 hónap alatt híztál meg, nem is 1 hónap alatt fogod leadni. De jobb későn, mint soha, nem?
3/8 anonim válasza:
Lehetséges, de nem egyszerre, és nem egy hónap alatt.
Csak akkor megy egyszerre, ha nagyon sok felesleg van rajtad, akkor az elején. Ennyi feleslegnél én azt javasolnám, először szedj fel egy kis izmot, és utána add le a zsírt! A személyi edző jó ötlet!
De összességében 3-4 hónappal számolj!
4/8 anonim válasza:
Jó, hogy nem egy hét alatt. Nem, nem lehetséges, feltéve, hogy zsírt akarsz leadni. Akkor heti egy kiló fogyásra számíthatsz, és az már nagyon intenzív ütem. Az izomgyarapodás jellemzően tömegelés (testtömeg növekedés) közben szokott történni, akkor is lassan. Nők esetében különösen lassan.
5/8 anonim válasza:
Heti több mint két kiló úgy, hogy közben még negyed-fél kiló izmot is építesz? Na ez abszolút lehetetlen.
6/8 anonim válasza:
Normális ütemben kivitelezhetetlen. Azt sem tudod, hogy mikor indul be nálad a fogyás. Lehet, hogy csak a 4-6. hétig egyáltalán nem fogsz. Az izomépítés főképp nem megy 1 hónap alatt.
7/8 anonim válasza:
ha 100 kiló fölött vagy normál magassággal akkor igen.
8/8 A kérdező kommentje:
164 cm vagyok es 65 kg
2015. okt. 24. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!