Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Múltkor valahol olvastam,...

Múltkor valahol olvastam, hogy valaki évekig fogyott le 40 kilót, mégis lóg a bőre. Más egy hónap alatt 15-20 kilót, mégse. Akkor ez mitől függ? Havi 2-4 kg fogyás se óvná meg, ha olyan típus valaki?

Figyelt kérdés
2015. okt. 14. 15:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
6%
kondi terembe kell járni közbe az sokat segit
2015. okt. 14. 15:51
 2/11 anonim ***** válasza:

40 kg nagyon sok, akkor már elég gyakori, hogy lóg a bőr.

A másik esethez már bizonyára szerencsés típusnak kell lenni. A kor is számít, de persze nemcsak az.

2015. okt. 14. 15:53
 3/11 A kérdező kommentje:

kor? Most ezt olvastam ( lassú volt, és fiatal):

"Amikor egyszer fogytam 8 kilót 4-5 hónap alatt, nagyon lógós lett a mellem. Pedig akkor még csak 24 éves voltam. A hasam feszes és lapos lett, meg mindenhol máshol is elégedett voltam, de a mellem... E kosárról visszament C-re, de csak a "beltartalom", a bőr megmaradt."

2015. okt. 14. 16:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Én nyáron 20kgot fogytam és picit meglazult a hasamon a bőr de mostmár sokkal jobb állva egyáltalán nem látszik ,a lushnak a masszázstömbjét használtam rá nekem az jó volt.
2015. okt. 14. 16:52
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
17 és fél voltam mikor lefogytam karomon van egy kis + bör de egyáltalán nem sok talán egy fél cm hasamról meg kb 20cm tünt el és semmi logás
2015. okt. 14. 17:08
 6/11 anonim ***** válasza:
#3: Persze, ezért nemcsak a kor számít. De a fiatalabbaknak statisztikailag rugalmasabb a bőrük. Egyénszinten nyilván nem ilyen egyszerű.
2015. okt. 14. 21:00
 7/11 anonim ***** válasza:
53%

Én az utóbbi bő 3 évben fogytam 20-25 kg-t. Egészségesen étkeztem, jártam konditerembe, otthon is edzettem, rengeteg folyadékot ittam, kentem magam feszesítő testápolókkal.

A mellem sajnos továbbra is nagyon nagy maradt, de borzalmasan lógós lett, több kosárt is kitesz a fölösleges bőr. Mindenhol van löttyedtségem: a karomon, a lábamon elképesztő, a fenekem konkrétan eltűnt és csak ez maradt utána, a hasamon kilátszódnak egyébként a bordák, ha összefogom, ami nem kell oda.

Most 171 cm, 53 kg vagyok és undorodom magamtól, de próbálom megtartani ezt a súlyt és várom a csodát...

18/L

2015. okt. 16. 02:48
 8/11 A kérdező kommentje:

Utolsó, ne csináld már!!

több kosárnyi bőr? nem túlzol? :((

van, aki szerint húzódhat később is össze. kezeléseket nem néztél? Egyik ismerősömön amúgy a sokak által leszólt krémek egyike segített...

2015. okt. 16. 18:38
 9/11 anonim ***** válasza:

Sajna nagyok az egyéni különbségek, én is láttam már 18 éves lányt elképesztően lógó mellel (anyámnak 70 évesen ötödannyira lógott, pedig neki sem volt kis melle. jók a családi gének :)).

Én 20 kilót fogytam, nem sok mozgással, lassan. Nem mondanám, hogy lóg a bőröm, de lehetne egy picit feszesebb, még 40 se vagyok. Szerintem egy kis izmosodás meg fogja oldani (jó nekem ennyi bőr, csak izom dudorodjon alatta :)), edzeni pedig úgyis kell az utolsó kilókhoz, főleg, hogy a mindig is messze leghájasabb részemről fogok fogyni, ami eddig visszafogottan vett részt a fogyásban. Rejtély, honnan jött le az a 20 kiló, egyes részeimen eleve nem volt felesleg.

Nagyon remélem, hogy a továbbiakat is megúszom... Szép úgysem leszek soha, de az nem baj.

2015. okt. 16. 18:56
 10/11 anonim ***** válasza:
#8: A több kosárnyi alatt úgy értettem, hogy bőven rádob pár plusz kosárméretet a mellemre. Ha felvarratnám, szerintem majdnem fele akkora melltartó kéne már csak rá (bár akkor is elég nagy maradna). Mondom, én is "várok a csodára", azaz bízom benne, hogy a fiatal testem segít megoldani, de nem úgy tűnik egyelőre... Álló helyzetben még eloszlik rajtam a bőr, csak hájasnak tűnök, de ha pl. leülök vagy lefekszem, akkor szétfolyok. Legalább +5 kg - azaz átlagos testalkatúnak nézek ki vele (ruhában...). Nincs sok pénzem, ami van, az is másra kell, de a későbbiekben mindenképp tervezem valahogy megoldani ezt a helyzetet, mert elviselhetetlen.
2015. okt. 16. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!