Múltkor valahol olvastam, hogy valaki évekig fogyott le 40 kilót, mégis lóg a bőre. Más egy hónap alatt 15-20 kilót, mégse. Akkor ez mitől függ? Havi 2-4 kg fogyás se óvná meg, ha olyan típus valaki?
40 kg nagyon sok, akkor már elég gyakori, hogy lóg a bőr.
A másik esethez már bizonyára szerencsés típusnak kell lenni. A kor is számít, de persze nemcsak az.
kor? Most ezt olvastam ( lassú volt, és fiatal):
"Amikor egyszer fogytam 8 kilót 4-5 hónap alatt, nagyon lógós lett a mellem. Pedig akkor még csak 24 éves voltam. A hasam feszes és lapos lett, meg mindenhol máshol is elégedett voltam, de a mellem... E kosárról visszament C-re, de csak a "beltartalom", a bőr megmaradt."
Én az utóbbi bő 3 évben fogytam 20-25 kg-t. Egészségesen étkeztem, jártam konditerembe, otthon is edzettem, rengeteg folyadékot ittam, kentem magam feszesítő testápolókkal.
A mellem sajnos továbbra is nagyon nagy maradt, de borzalmasan lógós lett, több kosárt is kitesz a fölösleges bőr. Mindenhol van löttyedtségem: a karomon, a lábamon elképesztő, a fenekem konkrétan eltűnt és csak ez maradt utána, a hasamon kilátszódnak egyébként a bordák, ha összefogom, ami nem kell oda.
Most 171 cm, 53 kg vagyok és undorodom magamtól, de próbálom megtartani ezt a súlyt és várom a csodát...
18/L
Utolsó, ne csináld már!!
több kosárnyi bőr? nem túlzol? :((
van, aki szerint húzódhat később is össze. kezeléseket nem néztél? Egyik ismerősömön amúgy a sokak által leszólt krémek egyike segített...
Sajna nagyok az egyéni különbségek, én is láttam már 18 éves lányt elképesztően lógó mellel (anyámnak 70 évesen ötödannyira lógott, pedig neki sem volt kis melle. jók a családi gének :)).
Én 20 kilót fogytam, nem sok mozgással, lassan. Nem mondanám, hogy lóg a bőröm, de lehetne egy picit feszesebb, még 40 se vagyok. Szerintem egy kis izmosodás meg fogja oldani (jó nekem ennyi bőr, csak izom dudorodjon alatta :)), edzeni pedig úgyis kell az utolsó kilókhoz, főleg, hogy a mindig is messze leghájasabb részemről fogok fogyni, ami eddig visszafogottan vett részt a fogyásban. Rejtély, honnan jött le az a 20 kiló, egyes részeimen eleve nem volt felesleg.
Nagyon remélem, hogy a továbbiakat is megúszom... Szép úgysem leszek soha, de az nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!