Két hónap alatt 3 kg fogyás az milyen? Sok vagy kevés?
Figyelt kérdés
2015. szept. 3. 19:33
1/10 anonim válasza:
2 hónap alatt 8 kilót lehet leadni egészségesen.
Ha neked a lassabb fogyás is megfelel, akkor teljesen rendben van.
2015. szept. 3. 19:35
2/10 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy egyáltalán fogytam valamit. :)
2015. szept. 3. 19:38
3/10 anonim válasza:
Normális.
2015. szept. 3. 20:03
4/10 anonim válasza:
Hány kiló vagy és mennyi szeretnél lenni?
2015. szept. 3. 20:31
5/10 anonim válasza:
Én 11 kilót fogytam le. Nem éheztem, jól érzem magam, és sokat sportolok. Igaz én nagy súlyból, nyilván ez a továbbiakban kevesebb lesz.
2015. szept. 3. 20:34
6/10 anonim válasza:
Testépítő ismerősöm minden segédeszköz(kox,tabletták stb.)nélkül 20 kilót foyott 2,5 hónap alatt.(napi 5-6 étkezéssel)
2015. szept. 3. 20:39
7/10 anonim válasza:
Attól függ, mit tettél érte. Ha semmit, akkor sok:) Ha mozogtál és ésszerűen étkeztél (netán diétáztál), akkor kevés.
2015. szept. 3. 20:51
8/10 anonim válasza:
Nem tudom, mi alapján mondják a hozzászólók, hogy sok vagy kevés, amikor azt sem lehet tudni, hány cm, hány kiló vagy? Ha pl. 165 cm és 45 kg, akkor nagyon-nagyon sok a 3 kiló.
Ha 172 cm vagy és 95 kg, akkor meg kevés.
Amúgy meg nem érdemes gyorsan fogyni, mert a szervezetnek, a bőrödnek tartania kell a lépést...
2015. szept. 3. 21:14
9/10 anonim válasza:
Tesóm és én is 2 hónap alatt 3 kilót fogytunk. Ő 184cm/110 kilóval, én 175/63-mal kezdtem. Én nő vagyok, ő férfi. Rendes diétával heti 6 edzéssel. Nálam eleve lassan indult be a fogyás, 4 hét alatt csak fél kilót fogytam. A testvérem 8 hét alatt fogyott 3 kilót, a 3. hónapban beindult és lement még 4. A konklúzió, hogy nem vagyunk egyformák. Más a kezdősúly, hogy mikor indul be a fogyás, hogy mennyire egyenletes a fogyás, mennyire tartjuk a diétát, mennyi a mozgás.
2015. szept. 3. 21:36
10/10 anonim válasza:
Teljesen jó. Én lassabban fogytam és nagyon elégedett voltam vele, különösen a jelenlegi évi semmivel :D Pedig most már sokkal szigorúbban eszem, de a feleslegem kisebb s nekem nehéz keveset enni.
Attól is függ ám. Ha 100 kilós vagy és keveset eszel és sokat mozogsz, na akkor igen lassú...
Nálam a heti 30 deka pöpec volt, minimális mozgással, bulikkal, jó kis evésekkel :D Elvoltam, ráértem ennyire.
Nem mindenki tud heti egy kilót fogyni, akkor sem, ha igazán odateszi magát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!