17 éves vagyok 170 cm vagyok és 94 kg szeretnék 20 kg-mot fogyni?
Igyál coca-cola zero-t
Abba 1-2 kcal van
igy sok mire normálisan le megy sárga kapszula olvasd el play áruházba is fent van meg sporolsz vele sok évet vagy sok húsz ezres amit személyi edzöre költenél
a saláta nem jó fö kajának az majd benne lesz a könyvbe h mi a jó
a kolát meg ugy hagyd el ha iszol akkor büntesd magad valamivel akármivel
A saláta egy kis aranyos, hasznos, térfogatos valami, de nem igazán étel, úgy értem, nem nagyon ad kalóriát, hogy is alapozhatnál rá?
Szerintem az ember valami jó fehérjeforrásra alapoz, megfelelő mennyiséget bevive, ezt általában kiegészíti zöldséggel (tápanyagok, térfogat, élvezet, frissítő hatás, legalábbis rám a nyers zöldségek frissítőleg hatnak...) s még valami energiaforrással (szénhidrát vagy zsír, kinek mi tetszik. nálam a fehérjeforrásom eleve özön zsírt hoz, de azért kell egy kis plusz, nem vagyok az az 1200 kcal-lal működő fajta. a számaid alapján Neked sem ajánlatos ez az alacsony szint).
A futást én sem ajánlom még.
Aki gyorsan fogy, annak kb. fél év a 20 kg? De semmi gond nincs a lassabb fogyással sem, főleg, ha élvezetesen megy, a gyors pedig több áldozatokkal jár. Nem mindenki tud vagy akar gyorsan fogyni. Majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!