Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 17 éves vagyok 170 cm vagyok...

17 éves vagyok 170 cm vagyok és 94 kg szeretnék 20 kg-mot fogyni?

Figyelt kérdés
Első lépésben szeretnék étrendemen változtatni,ennek fő alkotóeleme a saláta. Van egy káros szenvedélyem a cola kb 8 litert iszok meg 1 hét alatt és ezt szeretném teljesen elhagyni az a baj ráfügtem rosszabb mint ha cigiznék . hogyan tudnám letenni végleg ?Emellet este elmegyek intenziven 20 percet futni,? Mennyi idő mire 20 kg-mot leadok?
2015. okt. 16. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Igyál coca-cola zero-t

Abba 1-2 kcal van

2015. okt. 16. 16:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Első válaszoló teljesen leszeretnék róla szokni az hogy zero-t iszok ugyanugy káros..
2015. okt. 16. 16:04
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

igy sok mire normálisan le megy sárga kapszula olvasd el play áruházba is fent van meg sporolsz vele sok évet vagy sok húsz ezres amit személyi edzöre költenél

a saláta nem jó fö kajának az majd benne lesz a könyvbe h mi a jó

a kolát meg ugy hagyd el ha iszol akkor büntesd magad valamivel akármivel

2015. okt. 16. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Rossz a hozzáállásod, ráadásul saját magadat szoktattad rá a kólára is. A gyomrodat mindig meg kell tölteni, különben nem fogod bírni. De kalóriaszegény dolgokat kell enni: káposztafélék (savanyúkáposzta is), cékla, ami segít a megfelelő bélmozgások fenntartásában. Ne felejtkezz meg a szorosra húzott széles derékövről, ami mechanikusan szűkíti a gyomrod. A 20 perc futást nem biztos, hogy bírod, de kevés a 20 perc, naponta legalább 2-3 óra séta is kellene és akár szobakerékpározás is napi 30-60 perc. Ha éhes vagy, akkor igyál vizet, vagy meleg cukrozatlan teát, gyógyteát, meleg levest (káposztaleves). 20 kg-ot még legjobb esetben is 1-2 év alatt lehet leadni.
2015. okt. 16. 17:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Tegnap este is futottam 20 percet megállás nélkül folyamatos tempoba azzal nincs probléma ..
2015. okt. 16. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:

A saláta egy kis aranyos, hasznos, térfogatos valami, de nem igazán étel, úgy értem, nem nagyon ad kalóriát, hogy is alapozhatnál rá?

Szerintem az ember valami jó fehérjeforrásra alapoz, megfelelő mennyiséget bevive, ezt általában kiegészíti zöldséggel (tápanyagok, térfogat, élvezet, frissítő hatás, legalábbis rám a nyers zöldségek frissítőleg hatnak...) s még valami energiaforrással (szénhidrát vagy zsír, kinek mi tetszik. nálam a fehérjeforrásom eleve özön zsírt hoz, de azért kell egy kis plusz, nem vagyok az az 1200 kcal-lal működő fajta. a számaid alapján Neked sem ajánlatos ez az alacsony szint).

A futást én sem ajánlom még.

Aki gyorsan fogy, annak kb. fél év a 20 kg? De semmi gond nincs a lassabb fogyással sem, főleg, ha élvezetesen megy, a gyors pedig több áldozatokkal jár. Nem mindenki tud vagy akar gyorsan fogyni. Majd meglátod.

2015. okt. 16. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!