Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki valami diétát vagy...

Nikaa.q kérdése:

Valaki valami diétát vagy tornát amivel lehet is fogyni?

Figyelt kérdés
Mostanában feljött rám plusz 15kiló, ami nagyon meglátszik. kb 2éve volt egy tökéletes alakom nem voltam deszka, a pont tökéletes súlyban voltam. Szeretném ezt a súlyt visszahozni. Egyszer rendeltem netről ilyen fogyótablettát jó drágán és semmit nem ért (hülye voltam tudom :D) tudtok valami diétát ami nektek pl bevállt és olyan ételekkel ami persze nem hold áron van..?!:D tornázni szoktam valamint futni is esténként de ez kevés. Én amúgy is hìzékony vagyok nem figyeltem magamra és hirtelen hìztam sokat, de megakarok szabadulni tőle légyszii segìtsetek! :)
2015. okt. 14. 13:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Tudni kéne, hogy mitől híztál meg.

Ha többet eszel, mint korábban, akkor egyél kevesebbet.

Ha rászoktál a nasira, akkor szokj le róla.

Ha cukros italokat iszok, akkor hagyd abba.

Ha gyorskaját eszel, hagyd abba.

Nem kell semmi különleges diéta.

Egyél rendszeresen normális adagokat, ne éhezz, de nem is edd tele magad pukkadásig. Ha sok kenyérfélét eszel, akkor egyél kevesebbet. Ha nem eszel zöldséget, akkor egyél többet.

Mozogni bármit lehet, amit bírsz és szeretsz.

2015. okt. 14. 13:34
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
"Ha sok kenyérfélét eszel, akkor egyél kevesebbet" semmit ne egyél nem kevesebbet SEMMIT
2015. okt. 14. 13:38
 3/8 anonim ***** válasza:

2: Ez hülyeség!

Minden olyan tanács, diéta hülyeség, ami valamit teljesen kizár.

2015. okt. 14. 13:39
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
mert? mért lenne az viszek be minden táp anyagot csak nem szemét kaját ennyierövel a mekis kaját a cukros üditöt se zárd ki az elsö azt is irta
2015. okt. 14. 13:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Én voltam az első is :)

A kenyér nem szemét, egyáltalán nem hasonlítható a mekis kajához. Csak nem szabad nagy mennyiségben fogyasztani. Ne az legyen az étkezésed alapja.

2015. okt. 14. 13:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem az lehetett a gond h mindennap szinte pizza gyros ezeket ettem... erre odakellett volna figyelnem belátom pláne hogy nagyom hìzékony vagyok..most már leszoktam a gyors kajákról.. viszont kenyérfélék tészta stb még szerepelnek az étrendemben nehéz lesz de visszább fogom fogni, hogy ne egyek sokat belőlük.:)
2015. okt. 14. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:

ha meg eszik egy két zsömlét az még talán elmegy

a gyros meg teljesen jó étel jó nem a legdiétásabb de messze jobb mint az átlag ember kajája

2015. okt. 14. 13:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Pedig nem hülyeség kizárni csoportokat. Nem muszáj a fogyáshoz, aki nem bírna, ne erőltesse, de teljesen korrekt étrendek vannak ételcsoportok kizárásával. Mi is lenne a gond vele, amennyiben a testünk továbbra is megkap mindent, amit kell (nincs ételcsoport, ami monopolizálna esszenciális tápanyagot) s nem, nem mindenki bolondul bele, ha letilt valamit, ami neki nem esik jól és remekül megvan nélküle... Nyilván ésszel kell kizárni dolgokat, nem azt, amiért odavagyunk :) Bár néha az is jól sül el...

Kérdező, nekem és sokaknak a szénhidrátcsökkentés jött be.

Speckó dolgok nem kellenek, egyél normális ételeket, tojás, hús, zöldség... Emberfüggő, mi válik be és mi tartható. Ajánlom az életmódváltást s minden fontos izomcsoport megmozgatását, de minimum valami aerob edzést.

2015. okt. 14. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!