Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit tudok fogyni nyár...

Mennyit tudok fogyni nyár végéig, ha "takaréklángon" tartom a diétát?

Figyelt kérdés
15kg-ra vagyok az ideális súlyomtól és 5kg-al az egészséges intervallum felső értékétől. Mennyit tudnék fogyni, ha ugyanúgy eszek lisztes, cukros dolgokat, de nem ugyanolyan arányban, mint anno, hanem mondjuk feleakkora mennyiséget, mint most, és az elhagyott mennyiség helyett tojást, húst, halakat, sonkát, túrót, olajos magvakat, fehérjedús zöldségeket fogyasztok? Mellette heti 3-4 alkalommal járnék strandra, ami gyakorlatilag egész napos mozgást jelent(nyílván nem arra gondolok most, hogy csak egész nap egy törölközőn fekszem és süttetem a hasam, hanem folyamatos úszás, labdázás a vízben, vagy strandröpi, csúszdázás). Hány kg-ot fogyhatok így nyár végére? 8-10kg talán?
2015. jún. 15. 12:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy 8-10 kilót le tudnál adni , de szerintem olyan 5-6 biztosan sikerülni fog
2015. jún. 19. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!