Ha így csinálom le tudok végre fogyni?
Sport: napi 3 km futás+ 5km szobabicikli + kis erősítés (minden nap kb ez)
Kaja:r: minden nap kávé 2dl tejjel+eritrit, vagy szendvics, zabkása gyümivel, tojás, müzli, joghurt, virsli ilyenek (amit inkább kívánok)
t:gyümi,joghurt,keksz
e: valamiyen leves, többnyire hal v csirke rizzsel, zöldséggel, de igazából amit kívánok de akkor nem túl sok
t: gyümi, magvak, keksz ilyesmi
v: sonka, tojás zöldségekkel (próbálok kevés ch-t enni)
Az mennyire baj ha megiszok napi kb 5 bögre zöld teát citrommal,eritrittel, és 1 kanál mézzel? :S
Ha ezt csinálom mennyi idő lenne leadni 10 kg-ot?
Vagy mit csináljak hogy minél hamarabb lemenjen?
157cm/ 55 kg
Kérdező, az a lényeg, hogy mennyit eszel ezekből. Ha a "gyümi, joghurt, keksz" pl. egy 175 grammos natúr joghurtot jelent két gerezd almával meg egy háztartási keksszel, akkor jó. Ha egy félkilós gyümölcsjoghurtot három banánnal meg egy doboz pilótakeksszel, akkor nagyon rossz.
Napi 3 km futás meg 5 km szobabicikli pedig lófütty szerintem. Ez max. akkor ér komoly kalóriát, ha végigrohanod erőből azt a 3 kilométert, de valamiért van egy olyan fogadásom, hogy te inkább csak kocogsz, ami alig ér többet, mint a tempós gyaloglás. Alsó hangon kétszer ennyit kéne sportolni ahhoz, hogy rendes hatása legyen, főleg ilyen összevissza étrend mellett.
5 kanál méz amúgy nem kevés kalória, főleg ha nagy evőkanálnyi mézről van szó. A virsli meg a leghízlalóbb ételek egyike a világon. Müzli úgyszintén inkább tömegnövelésben vagy hízókúrában számít hasznos ételnek, nem ha fogyni akar az ember.
Szia!
Sport heti 3x... ne erőltesd túl a karidót. Nem tudom hogy Pasi vagy csaj vagy, én szoktam ajánlani hogy inkább így csinálják. 3 nap kardió, 3 nap erősítő gyakorlatok és 1 nap pihenő.
Nagyon sok a szénhidrát az étrendedben! Szendvics, müzli (ízesített), joghurt (HA ízesített), Gyümi, keksz, + rízs+ megint gyümölcs, magvakban is van jó pár szénhidrát, + a méz 90% szénhidrát.
A gyümölcs evést próbáld meg minimumra szorítani. Nem azt mondom szüntesd meg, mert igen sok vitamin és ásványi anyag van benne.
Az ilyen ipari készítésű termékeket is próbáld kiiktatni a diétádból, mert kb én megeszek 5 db virslit és 1 óra múlva éhes vagyok. 1 virsliben pedig 100+ kcal van.
Na szóval! 1 héten 3x futás, 3x erőnléti 1 nap pihi. Ez így néz ki. Pl hétfő futás, kedd valami súlyzós/saját testsúlyos edzés és ez így felváltva.
Az én étrendemet írom le neked.
5 db tojás fejérje + 2 db egész tojás ehez szoktam még zöldséget enni. (reggeli)
Ide jó lesz ha bevágsz valami gyümölcsöt mondjuk almát, málnát, dinnyét. Ezeknek eléggé alacsony a kalória tartalmuk. (tízórai)
Na ebédmek ez nem is rossz, de vigyázz mennyit eszel rizsából. Én általában 150g-t szoktam, de én nem 55 kg vagyok hanem 90. De egyél sok zöldséget a rízshez + húshoz.
Uzsonnának a magvan tökéletesen megfelelnek. Van benne telítettlen zsír, szénhidrát, és általában elég sok a fehérje is.
vacsorára tojásfehérje + zöldség tökéletesen megteszei.
A napi 5 bögre zöld teával nem lenne semmi gond ha nem mézzel innád. Mondjuk édesítőszer vagy anélkül.
Nagyon sokan azt fogják mondani hogy ez így sz*r meg úgy sz*r. De én ezzel adtam le 30 kg-ot. Fogják mondani hogy így izmot is fogsz leadni, de ha kalória deficitbe vagy, nem fogsz izmokat növeszteni. Bár az egyik srác nekem azt írta azért kell ilyenkor az erősítő edzés hogy ne veszíts túl sok izmot. Az étrendet is szapúlni fogják, de eddig még nem írt nekem senki értelmes étrendett. Elnézést NEM TUDOTT! De van egy olyan oldal hogy kalóriaguru meg kalóriabázis és ha beírod goggleba ott mindent megtudsz nézni. Kiírja mennyi kalória szükségleted van, és mennyit kell bevinni fogyáshoz + kiírja a fehérjéket, szénhidrátokat + zsírt. Egyéb kérdésed van üzenetben várom. Sok sikert a továbbiakban!
Igen azt elfelejtettem leírni hogy cukros üdítőkre rá se nézzél. Igyál sok Ásvány vagy csap vizet. Az ilyen hogy coca cola, fanta, ice tea meg ilyenek csak hízásra jók. Az intervallum futás az egyik legjobb zsírégető, de ehez egy minimális állóképességre szükség van. Mielőtt ezt elkezdenéd fuss legalább 2-3 héten keresztül. Én kipróbáltam zsírégetésnek a tempós gyaloglást (napi 1-1,5 órát) meg a futást is, de nálam az intervallum jött be igazán. Elég belőle fél óra, a testednek katabolizmusra sincs annyi ideje mint futásnál. [link] itt tudsz olvasni róla.
Ja igen és a kalória táblázatokat olvast. Mivel jól lehet lakni 1000 valamennyi kalóriával egész nap, de éhezni is lehet 1000 valamennyi kalóriával egész nap. Ez csak az étel minőségétől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!