Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék! Jól csinálom?

Fogyni szeretnék! Jól csinálom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

25 éves, 180cm és jelenleg (sajnos) 70 kg-os lány vagyok. Az eddig pörgős munkám pár hónapja lecseréltem egy ülőmunkára,amely sajnos pár plusz kilóval is járt nálam. Magasságomból adódóan szerencsére ez nem drasztikus,viszont most már zavar. 7-8 kg-ot úgy érzem,hogy le kellene adnom,melynek érdekében most keddenként spinningre,péntekenként spinracingre járok. Próbáltam módosítani az étrendemet is,bár ezzel elég nagy bajban vagyok. Jelenleg így eszem:

Reggeli: zabpehely natúr joghurttal és gyümölccsel

Ebéd:csirkemell vagy hal+rizs+párolt zöldség

Vacsi: zsírszegény túró natúr joghurttal,amibe néha vágok egy kis uborkát vagy paprikát

Véleményekre lennék kíváncsi,hogy ez így jó-e,elég-e,esetleg tippeket,ötleteket is szívesen veszek. :)

Nagyon köszi!

2015. szept. 3. 20:48
1 2
 1/13 anonim válasza:

Szakíts időt napi csupán 10 perc intenzív futásra, csodákra képes.

Az étrend amúgy jó.

2015. szept. 3. 21:42
 2/13 A kérdező kommentje:
Ettől a választól kicsit féltem. :) Csak mert utálok futni,de egyébként én is gondoltam rá,hogy azt kellene. :) Nagyon köszönöm,a célért mindent. ;)
2015. szept. 3. 21:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha utálsz futni, menj hegynek fölfelé biciklivel, és kb. ugyanott tartasz.
2015. szept. 3. 21:49
 4/13 anonim válasza:
Amikor én akartam fogyni szintén utáltam a futást, de rászántam magam. 2-3 hét elteltével pedig szinte kívántam a futást annyira megszerettem. :)
2015. szept. 3. 21:53
 5/13 A kérdező kommentje:
Kedves második!Bocsánat,nem akartam semlegest adni,csak telefonról vagyok es mellényomtam. :( Köszönöm a tippet. :)
2015. szept. 3. 21:58
 6/13 A kérdező kommentje:
Én is bízom benne,hogy megszerem majd. :) Nagyon szeretném gyorsan ledobni ezt a pluszt. :) Egyebkent ilyen feltételek mellett kb.mennyi időt saccoltok,mire sikerül?
2015. szept. 3. 22:00
 7/13 anonim válasza:
1-1,5 hónap.
2015. szept. 3. 22:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha nem eszel nagy mennyiségeket, akkor elég koplalós az étrended, ezek igen kalóriaszegények, kivéve a zabpelyhet s talán a gyümölcsöt, de zabkását kevesen esznek hatalmas adagban. Egy nagy szénhidrátbomba reggel pedig nem annyira nyerő.
2015. szept. 3. 22:53
 9/13 anonim ***** válasza:

180 cm-hez teljesen jó az a 70 kg

ha nem érzed magad elég fittnek és csinosnak, akkor fel kell emelni a valagadat és neki kell állni sportolni!

2015. szept. 4. 00:34
 10/13 A kérdező kommentje:
22:53-as! Esetleg valami tipp,hogy mit kellene másképp? :)
2015. szept. 4. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!