Jól csinálom? Így fogok fogyni?
19 éves lány vagyok, 173 cm és 67 kg. Szeretnék 60 kg lenni. És a nyár hátralévő részében szeretnék fogyni 5kg-ot.
Elég változatosan eszem, így nem nagyon tudom leírni az étrendem, de 1400 kcal körül eszem, nem számolom, csak nagyjából tudom. Többségében csirkét, halat, köretnek zöldségeket, kenyeret nem eszem, max nagyon ritkán reggel, gluténmenteset. Laktózt sem fogyasztok és cukor helyett steviat használok.
De például a mai étrendem:
Reggeli: 3 tojásból rántotta, 2 gerezd paradicsommal, egy szelet paprikával, egy kis hagymával, pulykamellsonkával és egy pohár higított 100%-os baracklével.
Tízórai: 1 barack és 2 db korpovit keksz
Ebéd: Zöldséges (paprika, paradicsom,cukkini,hagyma,uborka,saláta) - joghurtos csirke
Uzsonnakét szoktam inni egy kávét, vagy eszem egy almát vagy valami hasonlót.
Vacsorára meg sok zöldséget (káposzta,saláta....stb.) eszem általában, tonhallal, csirkével..stb.
Heti 6x mozgok, a vasárnap a pihenőnapom. Minden másnap futok, ezt nemrég kezdtem el, úgyhogy még csak 30 percet, fokozatosan emelem. A többi napon pedig 1 órás edzéseket csinálok, ami ötvözi a kardiót a súlyzós edzéssel. Pl: Jillian Michaels videói, Capoeira aerobik, Rubint Réka..stb.
Jövő héttől pedig csinálom az insanity 30 perces edzést is.
Minden nap megiszom 3 liter vizet, és este egy bögre zöld teát.
Én azt érzem,hogy elég, és nem vagyok éhes, nem érzem azt,hogy felfalnám a hűtőt, picit már érzem is, hogy látszódik. Jobban érzem magam a bőrömben.
Nem akarom nagyon drasztikusan csinálni, mert régebben voltam étkezési problémáim.
Szerintetek ez így hatásos? Egészségesen csinálom?
Nem igazán van "hozzáértő" a családomban, így szívesen fogadom a tanácsokat!
Köszönöm :)
Egész jó. Persze, bele lehet kötni pár ponton, mint mindenbe, de én annyira nem szoktam, főleg, hogy teljesen mások vagyunk s nem is ugyanazok az igényeim. Plusz amit ebbe bele lehetne kötni, azt már-már túlzásnak tartom, annyira jól csinálod a normál étrendhez, illetve az átlagos fogyókúrázóhoz képest s Tökéletes Étrend amúgyse létezik, egyszerűen megoldhatatlan mai világunkban.
Zsírégetésre az aerob a legjobb, de azért igen jónak tartom az intenzív edzéseket, ó, ha én rá tudnám magam venni... S tartasz pihenőnapokat az intenzívek között, teljesen jó. Éhes se vagy... Jól csinálod, tényleg, ne foglalkozz az elmászkálásommal, csak tényleg mindenbe belekötnek itt a gyk-n, még az én szempontomból is, aki pedig alig eszem meg már valamit...
Köszönöm, aranyos vagy :)
Te mióta fogyózol?
Köszönöm! :)
Utolsó hozzászóló, igen gluténérzékeny vagyok.
Második voltam. 3,5 éve próbálok lefogyni, eleinte nagyobb, az utolsó kilóknál nagyságrendekkel kisebb sikerrel... A testem szerint nekem minimum napi 2000 kcal kell, 20 kiló fogyás után éppúgy, mint előtte. Nehéz meggyőznöm, de vannak módszereim.
A gluténmentes étkezés sokaknak jobban esik ám. Nekem is. A simán gluténmentes kenyerek speciel nekem túl flancosak, én maximum magkenyeret eszem, de ma már azt se sokat.
Ugyan, semmi :) Kicsit macerás, meg nekem (meg általában a legtöbb lisztérzékenynek)ez laktózérzékenységgel is társul. De meglehet szokni, meg ugyanúgy van minden, csak kétszer annyiba kerül :/ :D
Utolsó: Sok sikert neked továbbra is! :) hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!