Ettől lehet bajom? Hogy ennyit ettem? 16/L
regglire 1 alma, 2 szelet pászka
tízóraira 1 alma, 1 körte
ebédre egy adag aranygaluska vaniliahabbal
uzsira egy alma
vacsira egy sajtos szendvics (de elég nagy, kb. mintha 1,5 zsemle lenne akkora volt)
és este meg egy csomag kakaós jóreggelt keksz.
NAGYON SOK, TUDOM. DE LEHET HOGY ENNYIT MÁR NEM IS TUDOK MEGEMÉSZENI???:S
*megemészteni, bocsi.
am NEM, nem viccnek szántam, nagyon félek hogy mi lesz, hogy hányni fogok vagy 1 napig szenvedni vagy nemtom, ennyi kaja után:S :S légyszi valaki aki ért hozzá válaszoljon!:(
De komolyan, szerintem a kérdés inkább az, h nem vagy éhes?!
Én ennyi kajával éhen halnék!!Ez nem hogy sok, hanem kevesebb a normálisnál, sztem menj és egyél valamit ! ;)
Kérdező, ha lenne választójogod, te a Bokrosra szavaznál, nem?
Mindig érdekelt, hogy kik azok, akik önként választják az éhhalált :)
Nem a mennyiséggel van baj, hanem a minőséggel. Nem ettél értékes szénhidrátot (teljes kiörl. kenyér reggelire), helyette megetted a cukros szart ebédre és vacsorára a - gondolom - fehér kenyeret. A jó reggelt keksz - a reklám ellenére - nagyon egészségtelen, tele van cukorral, és annyi kalória van benne, mintha megettél volna egy zsemlét. És egész nap egy darab zöldséget nem ettél, pedig naponta 3-szor kellene.
Hosszú távon akkor sem ajánlott ezeket enni, ha nem akarsz fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!