Ennyit még sosem késett ma voltam dokinál mégsem látott semmit, mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Máj 12 volt az utolsó mensim a nemvárt napján volt egy pöttynyi barnázás azóta semmi, azt reméltem sikerült most de..ma adoki azt mondta h 8 mm-es az endometrium más nincs de azt is mondta h nem túl jó a gép felbontása hnap küldött laborba vizelet vizsgálat miatt, valószinű h neg lesz de akkor miért nem jön meg? Inkább megjönne uj hónap uj remény de igy...hasonló eset2009. jún. 30. 20:20
1/5 anonim válasza:
Ne add fel!! Holnap kiderül. Megy a drukk!
2/5 anonim válasza:
Ezt a kérdést egy órával ezelőtt is feltetted!!!
3/5 anonim válasza:
Szia! Beágyazódásnál legalább 14 mm-es az endometrium.Én is találkoztam már a kérdéseddel aterhes oldalon, de most is azt írom, hogy vizsgáltatsd ki magad, mert lehet hormonális problémád van!
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam kedves bíztató válaszokat kapok és nem egy linket ami egy másik kérdésem na mind1 első köszönöm h drukkoltál:)
2009. júl. 1. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!