A cicusom lába elég nagy ütést kapott. Voltam vele dokinál, megtapogatta, megröngenezte, eltörve nincs, de mégsem áll rá, azt a lábát nem használja. Mennyi idő lehet a gyógyulásig?
Hálistennek a cicák életerösek, / nem hiába mondják hogy 7 életük van / , képzeld el azt a storyt ami nálunk volt !
Volt egy édes cicám egy fekete félperzsa, ugatott a kutyám este , de nagyon, nem értettük, hiszen nem volt senki a kapuba, majd kimentem és láttam , hogy kint a keritésen kivül szegény el van ütve :( , szoltam a páromnak vigye be a kerteb , temesse el, én nem nézem meg !! És mig ásott egy gödröt , képzeljétek el azt látom másik macsekom kimegy és szagolgatja ! Én futottam utána és már késö volt , láttam ahogy repült a cica , nem találtuk meg, pedig megnéztük mindenhol, és képzeljétek el, másnap hátsó lábát nem használva elöjött !!!!! És 5 napig alig mozgott, majd már ki is járt 2-3 hétig sántitott, de eltartott az az idö hogy rendesen ráálljon kb 1 honapba, és azota is itt él velünk, ennek már 3 éve volt. Tehát ne ijedj meg, felépül !!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!