Már 2 napja leesett a hőm, mégsem jön meg?
Máskor mindig előbb leesik, aztán utána pár órán belül meg is jön. Most két napja leesett, mensis görcseim vannak, de eddig semmi. (a vércsepp jelzést azért raktam be, mert tegnap egy tűhegynyi véércseppet láttam a tamponon, azóta semmi) Tapasztalt valaki esetleg ilyet?
Köszönöm szépen a válaszodat.
Most megint nem tudom mi van, mert a hőm visszament, viszont egy kicsit mensizem tegnap éjszaka óta.
Nem sok esélyt látok rá, de ha mégis tesztelnék kimutatná már, vagy még nem?
Nagyon aranyos vagy, köszi.
Ahogy mondod, félek megcsinálni.
Pregimax plus tesztcsíkom van csak itthon, 25-ös érzékenységű, lehet várok reggelig. Addig úgyis kiderül, hogy beerősödik a mensim, vagy nem. Azt hiszem a legjobb, ha megvárom a reggeli hőt, mert lehet holnapra esik csak le. Majd holnap jelentkezem, ha visszanézel. :)
Köszi
Te hogy állsz a ciklusodon belül, hágyadik napon?
Lehet neked is esetleg szurkolni?
Szia
Csináltam reggel egy Pregimax plus tesztet, de sajna full negativ, viszont ami fura, hogy a hőm ma reggel is 36,7. Ilyen még soha nem volt.
Sajna most sincs baba :((
Neked nagyon szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!