Most meg mi történt? Tegnap azt hittem megjön, mert leesett a hőm, de ma meg már ugyan olyan mint napokkal ezelőtt! Akkor most mi van? Meg fog jönni, vagy mégsem?
Figyelt kérdés
Egyébként mára nem várom! (de nekem mindig nemvárt napjának hajnalában jön meg, lehet a clostytól most nem...!)
Csináltam az előbb egy tesztet, a kontroll vonal jól látható, a másik ablakban meg függőleges csik helyett vizszintesen van egy halvány csik! Akkor gondolom ez negatív, vagy nem?
2009. márc. 31. 06:58
1/2 anonim válasza:
A tesztből a helyedben csinálnék még egyet holnap, hogy megbizonyosodjam az eredményről. Azonban a hőd jól néz ki, még a leesett ellenére is.
2/2 anonim válasza:
Szerintem a pé-d a 15. napon volt, és egy késői beágyazódástól is lehet a hőesés. Mivel csak egy napra esett le, az még nagyon bíztató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!