Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így hamar le tudok fogyni?...

Így hamar le tudok fogyni? (többi lent)

Figyelt kérdés

13 éves vagyok,(lány) 53 kg. Le szeretnék fogyni 48-ra(vagyis 5 kg-ot). Ez kivitelezhető úgy(lehetőleg 1 hónapon belül), ha minden nap van tesink(és elég kemyény) és heti 1x járok atlétikára(ami kb. kétszer keményebb mint a tesi) és otthon is minden nap végzek 50-100 guggolást? Ja és lemondtam a csokiról, édességekről és péksütikről egy időre(sajnos elég nehezen :/). Ezekkel és a kalóriabevitelem csökkentésével szerintetek sikerül elérjem a célom?

Válaszotokat előre is köszi :-)

2015. okt. 11. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Minek akarsz fogyni? Ugyis nösz még akkor eltünnik a zsur egy része

A csokiról meg ilyenekröl nem egy idöre kell lemondani hanem örökre mert különben vussza jönn

2015. okt. 11. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Hány cm vagy?
2015. okt. 11. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Van kedved velem csinálni? :)

Én 52 kg vagyok és 47-48 szeretnék lenni :)

Ha van írj priviben

13/L

2015. okt. 11. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze de guggolás helyett inkább menj el 1, 1,5 órát sétálni. Vagy futni. Intervallumból elég fél óra is naponta. 50-100 guggolástól nem fogsz fogyni, az inkább arra való hogy legyen egy kis izom a hátsódon meg a combodon. Szóval ne ilyen narancsbőr feelinges legyen hanem szép feszes. Én átlagban havonta 8-9 kilót fogytam az intervallum edzéstől persze a táplálkozásom is olyan volt amilyennek lennie kell. :) De ha annyit tudsz tartani egy hónapon át hogy nem iszol cukros vizet (coca cola, sprite, ice tea meg a társait) hanem tiszta vizet és 1 hónapon keresztül nem eszel csokit édességet, péksütit (azért 1 héten 1-2x lehet 1 db-ot) Akkor kb 1 hónap alatt lefogysz 5 kg-t. De inkább kezdj el edzeni:P Nem mindegy hogy egy csaj úgy 55kg hogy van rajta egy kis izom is, vagypedig csont és bőr. :)
2015. okt. 11. 21:15
 5/7 anonim válasza:

Van rá esély, hogy ez így még rosszabb lesz. A kemény edzés nem égeti a zsírt, sőt, bonthatja az izmokat (testépítő 35/F), szóval semmi ugra-bugra, meg súlyemelés. Zsírt úgy fogyasztunk, hogy viszonylag könnyű, monoton, de sok időt igénylő mozgást végzünk legalább heti 3 alkalommal. A tömegnövelőm miatt néha feljön egy kis zsír, ilyenkor heti 3 alkalommal 1-1 órát szobakerékpározom, de lehet kocogni is, csak a rossz idő beálltával ez annyira nem egészséges. Fontos a pulzus mérése, erről bővebben az alábbi linken olvashatsz, neked a 2. zóna kell: [link]

Ne koplalj, az jobban árthat, mert fiatal vagy és erősen fejlődik a szervezeted és tévhit, hogy kevés kajától csökken a zsír! Pont hogy nem. Ők a barátok: csirkehús, általában a halak, a rízs, óvatosan a burgonya sem árt, gyümi, nem cukros műzli reggelire, tojás. Ők meg az ellenség: cukros löttyök (kóla, fanta, energiaitalok), csoki, süti, pékárú, cupákos nagyipörköltjenokedlivel és bocsi, de az alkohol sem a haverod. :) Ha rendszeresen kardiózol (pl. szobakerékpározás heti 3x minimum), simán ledobhatod azt az 5 kilót egy hónap alatt. De mondom, ellenségeket kerülni, barátokat meg rendszeresen enni!

Sok sikert

2015. okt. 11. 22:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Huu nagyon közi a gyors válaszokat :-) főleg 5. válaszolónak :-) nagyon sokat segítettetek. 1. válaszolónak: azért akarok fogyni mert bár nem vagyok kövér a magasságom miatt(nem tudom pontosan de kb. 160 cm?) azért van mit leadni. Meg nekem az a gondom hogy csípőben ducinak nézek ki de igazából nekem alapból ilyen széles mert ha megfogom ott már csak a csontom van és a bőr. Szóval nekem ilyen az alkatom. De combból van mit leadjak szóval 4-5. válaszoló tanácsait betartom :)
2015. okt. 12. 20:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha ennyire fogyni akarsz akkor az 5. Válaszon pontositanék az igaz h az edzést bontja az izmokat de ez nem ilyen egyszerü ha jó a kajád (amiket leirt azok jók bár én a müzli helyet zabpelyhet ennék nem olyan finom de szerintem jobb) edzés közbe elhasználja az izomzat a szénhidrát raktárát és roncsolja a fehérje szerkezetet ezért nem beszélünk edzés közbe azzal is megy az idő heti 3x1óra súlyzós edzés jóval többet használ mint ár

Az a a kardió viszont veszélyesebb az is izmot éget de ugyanakkor nem növeli annak méretét abból szerintem amugyis sok a 3 óra nem veresenyezni akar

2015. okt. 12. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!