Fogyni szeretnék, de nincs hogyan induljak el, melyik úton. Csak öt kilót szeretnék leadni. Segítség? Tanács?
160 cm magas vagyok és 69 kg. 2 éve 10 kilót fogytam le, de tovább szeretném folytatni. A nyáron heti 3szori futással 2 kiló le ment és az étkezésre is oda figyeltem, de az augusztus nagyon elúszott nekem, mivel több dolog is közbe jött. Tényleg segítséget szeretnék kérni, hogy esetleg van-e valaki itt aki ilyenekkel foglalkozik, vagy akinek sikerült fogyni és hogyan?
(Amúgy még heti kétszer 90 perc 90 perc röpizek is intenzíven, plusz persze a mellette lévő 3 tesi óra, ami nem unalmasan megy le, de el akarom kezdeni, hogy edzőterembe járok majd)
Szálkásító étrend kell. Google. Ha ez nincs meg akkor vagy rosszul vagy sehogy sem fogsz fogyni, sportolhatsz bármit. Látom azért a sport az meg van ez már nyerő, étrend, étrend, étrend és 2 hónap múlva lazán megvan a -5 kiló.
sok sikert.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!