Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség!? Túlzásba vittem!

Segítség!? Túlzásba vittem!

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok,soha életemben nem sportoltam 180 cm-hez 80 kg voltam.Aztán nyár elején elterveztem hogy 1 éven belül leadok mindent.Ezelőtt soha nem próbáltam.Heti 4x 40 percet futottam,nem ettem fehér lisztes dolgokat,édességet totálisan kizártam,inni csak vizet ittam,ha nassolni támadt kedvem,akkor gyümölcs.Fehérjebevitel maximalizáltam és szénhidrátbevitelt csökkentettem.Mindig törekedtem arra hogy ne zabáljam tele magam egyik étkezés alkalmával sem.Ami azt illeti ez az akció túl jól sült el,mert nyár utolsó hetére 60 kg lettem,ami már baromi kevés a szüleim és a környezetem szerint is,és szerintem is.

A lényeg ami lényeg az utóbbi 5 hétben a munkám miatt vissza kényszerültem térni a régi életmódomhoz bizonyos okok miatt.Bár bizonyos dolgokat megtartottam pl csakvízivás de fokozatosan visszatértek a szar kaják meg az édességek,fehér lisztes kaják.Reggel lemértem magam és 59,9kg voltam!És nem tudom hogy miért?Mert híznom kell egy keveset,mert néhol a csontjaim kiállnak.Mi lehet az oka hogy semmi nem jön vissza?Nem akarom hogy anorexiásnak nézzenek férfi létemre!Lehet hogy nem vagyok hízékony alkatú?Akkor meg miért voltam elhízva eddig?És ha így van mikorra tudnék 5 kg-ot hízni?

2015. okt. 10. 22:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia nem tudom hogy ez mitől van , velem is ez volt 170cm vagyok (lány) és 60 kg voltam mindenfélét összeettem nem figyeltem a kajálásra napi 4-5ezer kalória is volt elég gyakran de 2-3ezer mindig , nyáron lefogytam 1200 kalóriás diétával 48kgra és utána abbahagytam a diétát most pedig 43,5kg vagyok és akármennyit eszek nem tudok hízni pedig 48kmal sokkal jobban néztem ki , ja és nem sportolok semmit sem , szerintem a levegőben lehet valami :D
2015. okt. 10. 22:44
 2/10 anonim ***** válasza:

Persze oxigén van benne

Kezdj elsporolni és tömjed a fehérjét meg a ch t azzal hamar megy nem kell félni töle

2015. okt. 11. 07:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Én 2 hónapja gyúrok, előtte fogytam majdnem 20 kilót, ahhoz képest nagyon sokalt eszek, sok ch és fehérje... és nekem stagnál a súlyom, nem értem miért nem nő. És tiszta depi vagyok, mert rengeteget eszek, és bűntudatom van :/ Az izmaim fejlődnek láthatóan, de nem növekszik a súlyom. A fenekem mintha kisebb lenne, pedig direktben azt akarom "megnagyobbítani".
2015. okt. 11. 08:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Rendbe jött az anyagcseréd, így már nem vagy hízékony típus. Szerintem.
2015. okt. 11. 13:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Kikészítetted a szervezeted, 20kg 3hónap alatt nagyon sok, a tested nem tért még magához. Az is lehet, hogy kezdődő diabéteszed van, az okoz gyors fogyást. Orvost biztonság kedvéért fel kellene keresned.
2015. okt. 11. 13:37
 6/10 A kérdező kommentje:
De én nem tehetek róla hogy ilyen gyorsan lement.Semmi drasztikusat nem csináltam,egy percig nem volt olyan hogy éhes lettem volna amíg ezt csináltam.Emellett futottam.És ennyi.
2015. okt. 11. 20:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Nézess vérképet, lehet, hogy pajzsmirigy túlműködésed van.
2015. okt. 12. 13:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Off: de vicces az a két válasz egymás alatt:

"Rendbejött az anyagcseréd"

vs.

"Kikészítetted a szervezeted"

Na ennyire lehet bízni az oldalban :)

2015. okt. 12. 13:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ide bárki írhat, aki regisztrált, szóval nincs ún. oldal, amiben bízni lehetne, csak válaszoló emberek.
2015. okt. 12. 15:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk a pajzsmirigyben van valami...
2015. okt. 12. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!