Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leszeretnék adni 3-4 kilót...

Leszeretnék adni 3-4 kilót hashajtóval (máshogy nem megy). Hány drazsét vegyek be hogy hasson de ne legyennek görcseim meg ilyenek? Pár hónapja székletgondok miatt (nem fogyási célok miatt! ) bevettem 2-t de semmit se csinált. Stadalax egyébként.

Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet, hogy sikerülni fog, de 1 hét múlva vissza fog menni rád az a 4 kiló
2010. márc. 14. 18:58
 2/7 anonim válasza:
Ha nincs benned elég erős vágy hogy lefogyj akkor ahogy előttem mondták: nem fog menni.
2010. márc. 14. 19:06
 3/7 A kérdező kommentje:
megpróbálom. tehát hány drazsét ajánlotok és mikor vegyem be őket? reggel/este étkezés előtt/után?
2010. márc. 14. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:
igyál mályvateát,az biztosan hat
2010. márc. 14. 19:35
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem is hasonlo gondom van,a hashajtozàst én is probàltam én a dulcolax-ot szedtem ..ez hat..de inkàbb vegyél keserüsot a patikàban az sokkal "egészségesebb" vagy igyàl napi 2 l zöld teàt az is jo.. nekem 1 tabletta is elég volt,és inkàbb este kell bevenni.
2010. márc. 14. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Ugye azt tudod, hogy ha megszokod a hashajtót, anélkül már normális esetben sem fog menni? Ráadásul ki is száradhatsz.

A baromságok helyett zöldséggel tömnéd magad, nem lennének "székletgondok".

2010. márc. 14. 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 3-4 éve küszködöm emésztési zavarokkal, ami azt jelenti hogy gyógyszer nélkül képtelen vagyok Wc-re menni, mert nemtudok, nincs ingerem se, ha van is nem megy...sokszor a sírás jött rám! Én a Szűztea Forte kapszult próbáltam ki először, azt szedem is a mai napig, kiválló, ha nem is minden nap de 2-3naponta mindenképp wc-re kell mennem! Hozzáteszem amig nem szedtem semmit, a heti egy wc-zés is jó volt már(nagyon rossz közérzetem volt így) Megfigyeltem az évek során magamnál hogy tényleg nem feltétlenül kell gyógyszereket egyebeket szedni, ugy figyeltem meg nálam nemtesz jót a fehérliszt(ami azzal készül, süti, stb...tészták) és ha sok csokit eszek akkor is rossz másnak, fáj a hasam, felfújódok :S Pedig ezeket az ételeket szerettem és sokszor csábul is esek, utánna 1-2 óra elteltével, heverészek az ágyon olyan görcseim vannak:S Ugyh ezeket próbálom mérsékelni, és a zöldségfogyazstás ami miatt végülis írni kezdtem ide! Hidd el ha naponta fogyasztassz zöldségeket, lehet az mirelit is, észrefogod venni a "változást", erre énis csak pár hónapja jöttem rá :)
2010. márc. 15. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!