Leszeretnék fogyni 5 kg-t! Hogyan kezdjek hozzá?
1.elhatározás kérdése
2.kisebb fajta étrend változtatás :kerüld a nassolnivalókat jégkrémek zsíros kaják helyettük egyél sok gyümölcsöt-ittvan épp az alma és a körte szezon. próbáld inkább a csirke és halhúsos ételeket előnybe részesíteni a marhahúsos ételekkel szemben.
3. mozogj mozogj mozogj és mozogj!!!!legalább napi 20 percet
én 3 centivel alacsonyabb vagyok és 2kg-val könyebb de nekem is hasonló szándékom van csak nekem rövid időn belül így én drasztikus diétán vagyok de azt neked nem ajánlom inkább ;)
először is ne vidd túlzásba a fogyózást, mert az rámehet az egészségedre. egyél rendszeresen, de csak keveset. kerüld az édességeket, inkább gyümölcsöket, és zöldségeket fogyassz. naponta sportolj valamit! legalább 15-20 percet.
és legyen akaraterőd :)
vegyél egy kondibérletet,irass össze egy edzéstervet aztán járj el heti 4 szer edzeni.
ja és figyelj oda mit eszel,ha csak a tésztát(péksüti,kenyér stb)kihagyod az étkezésedből és helyette megeszel 2 paradicsomot,már jó úton vagy egy jó alak eléréséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!