Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leszeretnek fogyni de elotte...

Leszeretnek fogyni de elotte etrendvaltoztatas. Hogyan?

Figyelt kérdés

Kb 10 kgot kellene lefogynom.Most 71kg vagyok a 172cm-hez. Szeretnek valtoztatni az etkezesi szokasaimon de nem tudom hogyan? Marmint mindenhol azt olvasom teljes kiorlesu kenyer, teljese kiorlesu ez meg az, barna rizs..stb

En ugy szeretnek lefogyni ha normalis eteleket is ennek. Nincs mas modja?

2011. márc. 15. 15:36
 1/1 anonim ***** válasza:

ezek normális ételek. a tk. kenyér kicsit más, mint a fehér de meg lehet szokni, és jobban is laksz tőle. a barnarizs pedig szerintem ízre tök olyan mint a sima, csak tovább kell főzni. cukor helyett édesítő, ízben szintén nem nagyon lehet megmondani a különbséget. zöldség, gyümölcs fontos, de ez "normális kaja" vagy legalábbis annak kellene lennie. az, hogy nem panírozod be a csirkemellet és nem 2 cm vastag olajrétegben sütöd, hanem kis olajon, jó fűszeresen szerintem szintén nem olyan nagy áldozat. krumplit is lehet enni, ha szereted a főttkrumplit meg a pürét, akkor nyert ügyed van. joghurtot is tudsz készíteni, ha natúr joghurtba édesítőt, fahéjat és gyümölcsöket teszel. tojást szintén lehet enni, túróra is rengeteg finom variáció létezik.

most úgy érezheted, hogy ezeknek fura az ízük és h nem elég édes, sós, stb. de ez csak azért van, mert amit manapság esznek az emberek, tele vannak ízfokozókkal, és teljesen elnyomja az ízérzékelésüket. anno mikor elkezdtem, 1 hétig nekem is furcsa volt, aztán megszoktam. elkezdtem érezni az ízeket, eddig rühelltem a teát, mert cukorral is csak egy íztelen löttynek tűnt. most édesítés nélkül iszom, és imádom, mert végre érzem az ízét. aztán kb. 1 hónap múlva a jó eredményeimre hivatkozva megengedtem magamnak egy zacskó csipszet (régebben zacskószám faltam volna naponta). 1 marékkal ettem belőle, a többit odaadtam másnak, annyira erős műíze volt a rendes kaják után.

2011. márc. 15. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!