Ettől tényleg lehet sokat fogyni?
Nem fog tetszeni a válaszom. Ha mindenképpen tönkre akarod tenni magad, akkor ne tartson vissza semmi ettől a hüly.eségtől.
Mintha valami járvány lenne terjedőben mostanság. Remélem, nem kapom el:)
Szerintem fiatal vagy es buta. De a tobbiek is a nyakadnak fognak ugrani mert az otleted marhasag. Sajnos az ilyen tudatlansag fertozo...
Eloszor is: ha nem eszel napi 1300-2000 caloriat (eletkor/testsuly fuggoen) akkor a tested 2 napon belul beall ehinseg uzemmodba es minden falat kajat elraktaroz zsir formajaban. Tovabba mivel nem viszel be elegendo energiat (kajat) a szukseges energiat ugy fogja eloallitani h az izomszoveteidet fogja lebontani. Valoszinu ezert fogyott az ismid.
A vegen nemcsak zsirosabb leszel es gyengebb (kevesebb izmod lesz) hanem meg olyan kedvessegek is tarsulnak a h.lyesegedhez, mint problemas arcbor, pattanasok, faradekonysag, fako haj, felfajas, menstruacios zavarok es szekrekedes... Csak h nehanyat emlitsek.
Az edesitett (foleg a lightos) cuccokrol a kovetkezot olvastam:
Az olyan mesterseges (foleg edesito) adalekokat, mint az aszpartam es tarsai (plusz szinezekek stb.), a szervezet nem tudja lebontani. Nem tudja se lebontani, se rendesen megszabadulni tole, igazabol nem tudja mi az es meregkent kezeli. A mergekkel mint altalaban ugy banik - annak erdekeben hogy hatastalanitsa oket - hogy bevonja zsirral.
Ezert van az, hogy a legtobb kover ember tele van mereganyaggal es egy tisztito kura folyaman egy csomo kilotol megszabadul.
Ha valaki szereti a kolat (en is megkivanom hebe-hoba) az igya a rendes, cukros verziot es a dietas szarokat kerulje mint a tuzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!