Plííz, valaki 1 jó fogyókúrát. A nyáron leszeretnék adni legalább 10 kg-t. Úgy, hogy tartós legyen. Ötletek?
a legalapabb étkezz egészségesen (ne vond meg magadtól a falatot)gondolom azt tudod h zsírost, olajost nuku sok víz és rengeteg mozgás kondi vagy csak futás*
*nagyon ajánlom
A levegő után a víz a második legfontosabb éltető elem. Hogy a sejtek megszabaduljanak a salakanyagoktól, hogy a májon és vesén át történő méregtelenítés hatékonyabban működjön, naponta legalább 2 liter folyadékot kell inni. De vizet lehet többet is. Egy pohár langyos nátriumszegény ásványvíz minden étkezés előtt nemcsak az éhséget csillapítja, hanem a zsírégetést is felélénkíti. Ázsiai kutatók a zöldteának tulajdonítanak hasonló „zsírfaló” tulajdonságot.
szóval próbáld ki, most én is ezt csinálom, és eddig bevált.
húst nem is szoktam enni...
köszi:) de a citromlevet milyen formában? amit a boltokba lehet kapni? vagy én csavarjam ki... vaagy rostosként?:D
köszönöm;) :D
akkor hidegfürdő + citromléééééé:)
de.. lehet h kicsit nehezen szokom majd meg a hideget:$ mert ink a legeslegforróban szoktam folyatni a vizet:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!