Leszeretnek fogyni,15kg felesleg van rajtam, mit tegyek? Annyi fogyokurat probaltam mar es mindig visszajottek a kg, elkezdtem rubint rekazni es schobert norbitozni. Hogy egyek hogy lefogyak? Mit csinaljak?
Gratulálok eszetek (kérdezőnek meg az első válaszolónak) annyi mint a tenger...
Úgy hívják a ti fogyitokat, hogy ÉLETMÓDVÁLTÁS!!!
Azért jöttek visssza mert ÉLETMÓDVÁLTÁS kell ahogy az egyik hozzászóló mondta..
Hiába csinálsz mindenféle sztárdiétát, meg akupunktúrát meg masszázsokat, ha utána ugyanugy élsz ahogy elötte.
De azért költs milliókat a sok hülyeségre majd megjön az eszed :D
titok: nem kell összevissza zabálni+ mozgááás , ennyi.
Nincs olyan hogy valaki nem tud lefogyni..
Bocsi... nem mondtad, hogy beteg vagy.. az más..! Ha irtad volna akkor nem szóltam volna be.
Csak nem szeretem az olyanokat, akik 2 hét alatt -10 kilót igérő diétákat probálgatnak, ha meg nem jön össze elkeserednek.
ELNÉZÉST KÉREK akkor.
Az első válaszoló vagyok eddig nem tudtam írni,én is felháborodtam a hangnemen ahogy válaszoltok, ésnem is olvasátok el mit ír a másik, sok sikert a fogyáshoz és én amit írtam az legalább segítség ha olvastátok volna. sportoltam világ életemben és a 4gyerekemből is három, reform konyhát vezetek ebből kifolyólag évtizedek óta,
nekik nincs is gondjuk. Én alkatilag vagyok mindezek ellenére "nagydarab". Szóval próbáld ki: reggelire zabpehely fözve, gyümölcsökkel, tízórai: gyümölcs, ebéd:párolt husi zöldségekkel,tízórai:joghurt,vacsi:nyers zöldsaláta ha nagyon éhes vagy este akkor megint zabpehely főzve.de 6 után semmi. A zabról találsz recepteket a googlon.Semmi kenyér max teljeskiörlésű,édesség hetente egyszer hogy jutalom s legyen. Szóval ennyi és mozogj két naponta mindegy mit csak örömöt okozon.Én príma tornára járok 10 éve hetente 3szor.Sok sikert. A betegséggel csak annyit foglalkoz amennyit muszály én tavaly estem át 2mütéten és sugárkezelésen de mindent folytattam és nem hagyom eluralkodni rajtam. hajrá a jó közérzetért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!