Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ajánlanátok?

Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

160cm/50kg vagyok.Három hónapja szültem.Ugyan kövér nem vagyok ,de a testem "löttyed" ,picit lóg a hasam ,a combajim sem olyan feszesek ,illetve az oldalamon nagy zsírpárnák lettek.Úgy érzem ,nem menthetetlen.Nem tudom ,milyen kimondottan feszesítő mozgásformák vannak ,őszintén szólva nem volt rá gondom ,mert 43 kg voltam.Heti 2x jártam futni 2-3 km-t.

Kemény diétákba nem szeretnék belefogni ,mert fogyni konkrétan ,szerintem elég lenne max 5 kg-t.De nem értek ,hozzá ,segítsetek kérlek.

Ha valami konkrét videot ,vagy leírást a tornáról linkelnétek ,megköszönném.

2015. szept. 14. 13:19
 1/3 anonim válasza:
Úszás,küzdősport,fittness,...
2015. szept. 14. 13:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Szálkásító étrend + ez kezdésnek

[link]

2015. szept. 14. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Szoptatsz? Ha igen, akkor semmi drasztikus, mert elapad a tejed.

A hasadon kinyúlt bőr van leginkább, illetve a magzatvédelmi zsírréteg. Mozgás jó, mert feszesít, otthoni tornagyakorlatokra keress rá Youtube-on, s válaszd ki azt, ami legjobban tetszik.

2015. szept. 14. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!