Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ajánlanátok?

Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Kemény fogyókúraban vagyok nagyon régóta es edzés mellett mindenre odafigyelek es megis semmi nem történt es meguntam azt hogy egy kis eredményt sem látok magamon.. Nincs ami motivál mit csináljak? Valami ötletet legyszi mert nagyon elveszett es szomoru vagyok.. :(
2015. júl. 27. 00:31
 1/3 anonim válasza:
-Trololololo
2015. júl. 27. 01:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Hány kiló/centi vagy? Mennyi ideje fogyózol?
2015. júl. 27. 08:54
 3/3 A kérdező kommentje:
172 cm vagyok es 87 kiló nem vagyok olyan nagyon kövér de van rajtam bőven plusz a szerencsém hogy jol megoszlik rajtam de szeretnem ha eltűnne nem megoszlana :) hat talán egy éve mar :/ azon gondolkozom hogy elmegyek egy allergia tesztre mert lehet valami kaját nem ugy bont le a szervezetem ahogy kellene es lehet hogy benne van a nindennapi kajaim között aztan nem tudok emiatt fogyni
2015. júl. 27. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!