Hány kilót kellene fogynom ahhoz, hogy ebből a testből "tökéletes" legyen? Mit ajánlanátok, ami biztos segít?
Úgy értem milyen mozgás,mennyi kellene?Táplálkozás?Minden tanácsot szívesen fogadok.
Egy dekát sem kell fogynod!!!
Fenékre, combra tornázzál, hogy kicsit feszesebb legyél.
Kelleni, nem kell semennyit, csak ha nem vagy elégedett magaddal. Ha jól látom, körte alakod van. Jól nézel ki, de mi a cél?
Hasonló alakod van, mint ennek a modellnek, azért tettem be. Ha ilyen "vékony" akarsz lenni például, akkor combon, deréktájon van felesleg. Ehhez 5 kiló mínusz sacc per kábé kellene, de nehéz megmondani, mert nem csak fogyni kell, hanem izmot is építeni.
A tested úgy tökéletes ahogy van. Nem vagy elhízva, a combod, a feneked tökéletes.
60 és 63kg, hűha mekkora különbség :D - most őszintén miért? Mert a 60 az tízzel osztható maradék nélkül? Vagy nem értem.
Menjél lefelé a strandra, jól nézel ki. Emellett járj el futni, biciklizni, sportolj valamit és ne egyél egészségtelen kajákat.
Vagy ezzel akarod tölteni a nyaradat, hogy méregeted magad? Van rajtad felesleg, és? Emberek vagyunk, mindenkin van felesleg. Nagyon durva étrenddel és edzéssel persze le lehet adni, de megéri?
Azért ez nagyon túlzás, hogy ezért nem húzol rövidet és nem jársz strandra. Ez már nem egészen normális. A fejedben is rendbe kéne tenni a dolgokat. Semmi gond az alakoddal. Nem vagy vastag sehol sem. Senki sem tökéletes. Ha akarsz valamin változtatni, akkor feszesíts főleg combra, fenékre. De fogynod nem kell.
Hülyeség kimaradnod a nyári strandolásból. Ott mindenféle ember van. Nálad kevésbé szerencsés testi adottságokkal is jól érzik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!