Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ajánlanátok a Biotech USA...

Ajánlanátok a Biotech USA termékeit?

Figyelt kérdés
Szálkásítani szeretnék, és egy ismerősöm ajánlotta, hogy akár fehérjeturmixot is fogyaszthatnék hozzá, hogy hatásosabb legyen. Nézegettem a Biotech USA termékeit, de nincsenek róla tapasztalataim... Mennyire megbízható, használ?
2015. aug. 26. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Én sem ismerem, de kérdés, mennyit fogsz edzeni. Ugyanis a fehérjeturmixokat azoknak szokták ajánlani, akinél a mozgás miatt (pl. testépítők, élsportolók) olyan magas a fehérjeigény, hogy azt már étellel nem, vagy csak nagyon drágán lehet bevinni.

Addig felesleges.

2015. aug. 26. 20:34
 2/4 anonim válasza:

En szerintem drága, vannak olcsóbban ugyanolyan jo termékek.

Mondjuk en kondizok es napi 2 turmixot iszok, ezért fontos az ár.

2015. aug. 26. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:
A fehérjeturmix semmit nem segít a fogyásban, nem teszi hatásosabbá a diétádat. Az arra van, hogy a proteinforrást pótolja, hogy több izomra tehess szert tömegnövelés alatt, illetve minimálisan hozzájáruljon ahhoz edzés után, hogy szálkásítás alatt ne veszíts az izomtömegedből. Először inkább olvass utána az alapoknak, mielőtt még pár haver tanácsára beszabadulsz a konditerembe és valami kárt teszel magadban, mert hallgatsz a szobanövényekre.
2015. aug. 27. 09:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Kikerem magamnak a "haverjaim" neveben is, hogy szobanovenynek nevezd, de ha te 1 fokkal is okosabb vagy egy szobanovenynel, akkor varom az ertelmes, intelligens tanacsaidat a temaval kapcsolatosan.

Addig is meg varok masoktol a temaba illo, segito valaszokat.

2015. aug. 27. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!