Szupi az alakom (48-49 kg,163), de me'g feszesiteni szeretne'k. Ha ennyit (lent) tornázom naponta, menni fog?
Figyelt kérdés
7vegen Rubint Réka :D, amúgy meg napi 50 felülés, 50 hátizom, 50-50 lábemelés térdelőtámaszban, 50-50 lábemelés úgy, hogy az oldalamon fekszem, 50 guggolás.
18L
2010. márc. 13. 04:26
1/11 anonim válasza:
Ilyen adatokkal max. magadnak szupi az alakod, számomra igencsak "visszatetszőek" a számok :) De hát attól szép az élet, hogy mindenkinek más tetszik!
Amúgy az említett gyakorlatok valószínűleg feszesíteni fognak, úgyhogy hajrá!
2/11 maundrel válasza:
jó korál keltél :).. amúgy kezdetnek sztem jó, de mikor már megszoktad akkor emeld egy kicsit a gyakorlatok számát.
3/11 A kérdező kommentje:
2010. márc. 15. 13:22
4/11 anonim válasza:
Kiscit beképzeld vagy szerintem. Nem baj ha van önbizalmad, de azért tarts egy kis szerénységet. AMuyg meg nem kötekedésből modnom, avgy ienek, de.... azért nem vagy miss tökéletesség!
9/11 anonim válasza:
Szerintem ennyi elég lesz ahoz h feszes legyen a bőröd.Am meg tényleg szép alakod van,igaz a melled kicsit és ettől a kicsi hasad is meglátszik.Ha ezeket megcsinálod minden nap az a kicsi is el fog tünni sztem.
10/11 anonim válasza:
szerintem jo az alakod es hasad sincs :P egy pici is ha lenne kellene...:) kell is egy csajnak :D egy pici has vagy valami fognivalo ja és attól mert valaki elégedett önmagával az meg nem bekepzeltség...bár aki irigy az pofázik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!