Hatásos mozgásforma?
Olyan, amit itthon is tudok, mert itt nincs terem, és sok a kóbor kutya :(
Szóval csak itthoni mozgásforma lenne jó.
Nagyon sok feleslegem van, olyan 30kg-t kellene fogynom... 25 éves vagyok, most kaptam gyógyszert a pajzsmirigyemre, és ettől talán menni fog a fogyás is (nem rég költöztünk eddig tudtam járni terembe, de nem sokat segített). Most vettem egy ellipszis trénert.
Mit, mennyit eddzek?
Kaja rendben van, azt eddig is fehérjedúsan-szénhidrátmentesen csináltam.
mint írtam, pajzsmirigy gondjaim vannak. Volt olyan (nem tippnek szánom senkinek, és már tudom, hogy nem ez a megoldás), hogy csak abonett kenyeret ettem, napi fél csomaggal, és akkor sem ment lefelé a súlyom. Ma már tudom, hogy nem ez a megoldás, ezért eszem. Igaz, hogy most nem edzettem egy ideje, mert nagyon elkeseredtem, hogy hiába kínzom magam, de nem megy lefelé a súlyom...
Szóval most megint nekidurálom magam, látok reménységet, hogy ez a gyógyszer segít, kolleganőmnek segített, ő is sportolt mellette, bár ő meg a kajára nem figyel annyira.
Szóval, szeretnék a KÉRDÉSEMRE választ kapni, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!