Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így jó lenne súlytartásnak?

Ez így jó lenne súlytartásnak?

Figyelt kérdés
A fogyókúra idejére mellőztem a cukrot és a fehér lisztet, viszont már elértem a vélt. Lehetséges, hogy a cukrot nagyjából kerülöm, viszont azért közben becsúszik egy kis ez-az, emellett barna kenyeret eszek, viszont a többi ételt, amiben fehér liszt van, nem kerülöm? Ha a sportot folytatnám, akkor tudnám a súlyom tartani, vagy mindenképpen visszahíznék?

2015. aug. 30. 20:02
 1/2 anonim ***** válasza:
erre a kérdésre nem lehet pontos választ adni, lehet igen lehet nem. ha enyhe kalóriaminuszban vagy nem hízol ha k. pluszban vagy hízol nem tudja rajtad kivül senki mit eszel és mennyit sportolsz
2015. aug. 30. 21:30
 2/2 anonim válasza:
Ebben a cipőben vagyok èn is. Szerintem ne nagyon egyèl fehèrlisztes cuccokat. Amùgy sem egèszsèges. Hetente egyszer becsùszik, okè, èn is bűnözök olykor :-D
2015. aug. 31. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!