Súlytartasnak jó?
Éppen most tanítgatom magam, h eleget egyek. Nyáron koplalással fogytam, és elkezdtem súlyt tartani, kb 800-900 kaloriával. Tudom, h nem normális :/ Szószerint hetente kétszer törtek rám falási rohamok, de olyan színten, h v annyira rosszul lettem h kihánytam ( NEM SZÁNDÉKOSAN) v jobbik esetben kifostam az egeszet. Szóval ezen most változtatni akarok, mert cseszem el az életem. Tehát az ètrendem
Reggeli: 2 szelet tk. magos kenyér+ kettő szelet sonak+nagyon vékomy rama+ paradicsom
Tízórai: 1 db alma
Ebéd: valami egèszséges. Csirke+ sali. V valami rakott kaja, amiben szintén husival lenne összesütve valami zöldség és kicsi reszelt sajttal megszórva. V valami hal+sali. Ilyesmik. Megpróbálok normális adagban enni, de lehet, h kevesebb lesz ://
Uzsonna: 1 db alma ( nem sok kettő gyümölcs egy napra, főleg h az egyiket délután eszem? V egyek inkabb uzsira répát?)
Vacsora: az mint az ebéd.
Nem tudom még, h édességet h egyem. Félek, h megint falási roham jõn rám. :( Ez így nagyjából jó lesz akkor tartásnak? 162 cm 49 kg. 13l
Szerintem is kevés, de ha kezdetben csak ennyi megy, akkor se ijedj meg, szerintem lesz ez még több is.:) (egészséges adag)
Ja és 2 gyümölcs egyáltalán nem sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!