Kb. hány kcal lehetett? Súlytartásnak megfelelt? (vegán) 15/L
r: 1alma,1barack,5szem szőlő(feldarabolva),zabpehellyel,méz
10órai:kv,5 db szilva,3db szezámmagos mini süti
e:40 g gm tészta hozzá paprika,tök,hagyma(párolva)
u:2 bio lekváros ripsz,4db barack,5szem szőlő
Ma volt egy kosár meccsünk
mennyiségre nagyon kevés.hol marad a fehérje?ha ennyi gyümölcsöt eszel, elsavasítod a szervezeted! hidd el tudom miről beszélek, nekem is volt ilyen problémám.
Nézz utána neten, ott megtalálod hogy mikor mit lehet enni. A reggel a szénhidrát és a gyümölcsök ideje. Az jó, amit írtál, de ehetnél mellé még lekváros kenyeret. Délután a fehérje ajánlott. Pld.: natúr joghurt, sajt, tojás, túró, stb. Készíts magadnak teljes kiőrlésű kenyérből szendvicset, egyél hozzá sok-sok zöldséget.Ha készítesz salátát, szórj rá szezámmagot. Mivel vegán vagy valamiből pótolnod kell a fehérjét, erre alkalmasak a hüvelyesek, tejtermékek.
Ne éheztesd a szervezeted, mert akkor átvált "túlélő üzemmódba" és minden egyes bevitt táplálékot elraktároz.
A táplálék hiánynak súlyos következményei vannak.Ne tedd ezt magaddal! Én is megtapasztaltam és nem jó.
Ezt mennyi ideje csinálod, milyen magas vagy, hány kiló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!