Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Naponta délelőtt három szendvi...

Naponta délelőtt három szendvics koplalásnak minősül?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 09:36
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

"03-10 11:21"

szerintem ez nagy hülyeség, ugyanis nekem 2 hónap alatt pontosan így sikerült 8 kilót leadni, hogy csak reggel kajáltam, és délután max 1 zsemlét, v vmi zöldséget. Igaz emellet futottam is, de ez nem befolyásolta nagyban...

2010. márc. 17. 15:34
 12/12 anonim válasza:
Ha fogyizni akarsz Akkor lenne egy kérdésem,Hallotál már a RFF kapszuláról?Nekem eggyik ism szedi és neki bevált már elég sokat fogyott. Esetleg próbáld meg te is ha fogyókúrázni akarsz.Az RFF kapszula Egy rész jáva teából tevődik ösze egy rész pedig fehér teából. Az ism azt mondta hogy ez jó hatással van a szervezetére. DE ehhez be kell tartani néhány dolgot.PL Este 18-után már nem eszik annyit,akkor egy keveset sportol is.ÜDV:B
2010. márc. 20. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!