Hogy étkezzek, ha délelőtt 10-kor,11-kor kelek fel?
A legnagyobb baj, hogy túl sokat alszol. 12 óra még akkor is sok ha nagy az alvásigényed (főleg ha minden nap ennyit alszol).
Én régebben jártam így, amikor nyáron nem volt semmi dolgom. Azt csináltam, hogy délben reggeliztem, a vacsora helyett meg ebédeltem. Mondanom sem kell, hogy szinte minden másnap fájt a fejem. Arról nem is beszélve, hogy utáltam magam, hogy már megint elment a fél nap.
Próbálj meg 9-kor felébredni akkor is alszol 10 órát és nem kell kihagyni a reggelit. Sokkal jobban fogod magad érezni! (Én legalábbis a sok alvástol és a rendszertelen étkezéstől, kevés folyadéktől egész nap fáradékony és gyenge voltam.)
Tudom, hogy az étkezésről kérdeztél, és nem a felkelésről, de, ha akarod, akkor rá tudod szoktatni magad arra, hogy korábban kelj.
Tapasztalatból mondom, nagyon rossz 11-kor, vagy később kelni.
Én éjszaka dolgoztam egyetem mellett, igaz 3 naponta, de így is nagyon megviselt.
Rászoktam én is, hogy délelőtt alszom.
Rossz volt.
Nem is bírtam, otthagytam a munkát.
Alig tudtam visszaállni a normális kerékvágásba.
Kényszerítettem magam, hogy ha álmos vagyok, ha nem, kelnem KELL reggel normális időben fél 7-7 órakkor biztos.
Rossz volt, de rászoktam, és most sokkal jobban érzem magam.
És kevesebbet is eszem.
Mert, ha fáradt vagyok, akkor én mindig nagyon sokat eszem.
Szerintem így próbálom pótolni az energiát.
Na, hátha ez segít.. Nem baj ha kihagyod a reggelit, és a tízórait. Ebédet egyél rendes időben (dél, 1 fele). (zöldség, rizs, hal, csirke és pulykamell) tízóraizz 4körül vagy amikor megéhezel. (joghurt, gyümölcs, diákcsemege, túró, stb) és vacsizz 8kor. (tojásrántotta, omlett, netán grillezett zöldségek husival, tonhalkonzerv..STb)
Remélem segítettem.
Am, sokszor eszek én is így.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!