A csak dinnyeevés koplalásnak számít?
Figyelt kérdés
Egy nap vagy 5 kg dinnyét megzabálok és alig tudok mást enni mert mindig TELE leszek tőle! Ez koplalásnak számít? Csak azért mert nem túl kalóriadús.. Van valami hátránya?2011. aug. 14. 18:49
1/9 anonim válasza:
A dinnyében rengeteg kalória van úgy tudom.
2/9 A kérdező kommentje:
azért nem olyan sok, az egyik oldal azt írja hogy 29 kcal van 100 grammban..
2011. aug. 14. 18:57
3/9 anonim válasza:
hát nem egy egészséges dolog.
csökkentened kéne a dinnyeadagot bár már úgyis itt a szezon vége.
sok cukrot tartalmaz az tény,de nagyrészt víz és a vesédet is megterhelheti.
és mást is kellene egyél.
4/9 anonim válasza:
igen de te nem 10 dkg-ot eszel hanem 5 kg-mot.
azért úgy más lesz az eredmény,ha kiszámolod.
5/9 anonim válasza:
Ezek szerint a vesét biztosan nem terheli, újságban is le volt írva, hogy hasznos a vesének: elsősorban kitűnő íze és cukortartalma miatt kedveljük, mert a benne lévő vitaminok nem jelentősek. Víztartalma 90-95%, így fogyasztásával a szervezetbe jutó víz a veseműködést előnyösen befolyásolja. Régebben vizelethajtó tulajdonsága miatt gyógynövényként is emlegették.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen ez mind szép és jó, de akkor nem baj hogy mást nem igen eszek?
2011. aug. 14. 19:14
7/9 anonim válasza:
Én 2 éve nyáron 3 hétig csakis dinnyét ettem. Leadtam 8 kilót! 17/l
8/9 anonim válasza:
"Én 2 éve nyáron 3 hétig csakis dinnyét ettem. Leadtam 8 kilót! 17/l" izomból, mivel fehérjét és zsírt nem vittél be
9/9 anonim válasza:
Kicsiszivem 5kg dinnyében 1500kcal van kb! És töménytelen mennyiségű szénhidrát! Jóformán csak ártasz vele. Meg nem is egészséges egyoldalúan táplálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!