Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A szobabiciklivel mennyire...

A szobabiciklivel mennyire lehet szépen lefogyni?

Figyelt kérdés

Most kaptam egy szobabiciklit,aminek nagyon örülök.Régóta vágytam egyre!

Eldöntöttem,hogy minden nap reggel 1 órát,délután egy órát,és este egy órát tekerni fogok rajta,plusz,minden nap egyszer súlyzós edzéseket is tartok nameg felüléseket végzek.Egészségesen eszem!Sok vizet és teát iszom.Semmi cukor,és zsír!Inkább édesítőport használok,és extraszűz olivaolajat.Kevéske gyümit,sok zöldséget,és fehérje húsokat,például csirkemell,tojás.

Nyárig még bőven van időm szerintem hogy lefogyhassak valamennyit!

Kb. 2hónap alatt ezzel mennyit lehet fogyni?

Lehet igy erősíteni,feszesíteni is a testemet?

Mi a véleményetek a szobabicikliről?

A szobabiciklit azért csinálnám ennyit főleg,mert imádom tekerni,és boldoggá tesz.Tehát szeretem ezt az edzés formát.Én úgy gondolom mindenki olyan edzésformát válasszon,ami boldoggá teszik,és szivesen csinálja bármikor,így nem megerőltetéssel csinálja!

2010. márc. 9. 19:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem aszobabiciklit. Próbáltam anno, nekem nem jött be, mert nem fogytam vele. hanem nagyon izmos lett a combom tőle. Én combra nagyon könnyen izmosodom, így nekem csúnya lett tőle. Utána rátértem a futásra. és attól fogytam.
2010. márc. 9. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!