Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megállt a fogyás!?

Megállt a fogyás!?

Figyelt kérdés
tavaly nyáron jó 20 kilót fogytam de mostanára visszajött egy 5 kiló mert nem figyeltem a táplálkozásra.De hiába figyelek az étrendemre,minden nap 40 percet kardiózok,de semmi nem történik.Jó ha lemegy 1-2 kiló de 2 nap alatt néha vissza is jön.Nem értem!Leginkább combról és hasról szeretnék fogyni.Tudnátok valamit ajánlani!Fogyás érdekel,nem akarok izmos lenni!!

2015. aug. 11. 19:45
 1/2 A kérdező kommentje:
15/L 178 cm 73kg
2015. aug. 11. 19:50
 2/2 anonim ***** válasza:
csodák nincsenek,vagy az etrended nem klappol az nincs jól összeállítva vagy kevés az aerob vagy kardiozás,en inkabb az elsőre tippelek.ha pedig minden rendben van úgy érzed akkor igyál egy kis anyagcserefokozó zöldteát,az sokat tud segíteni,vagy ha szeretnel irj uzenetet es ott pontosabban megtudjuk beszelni.Amugy meg olyan nincs hogy csak combról meg hasról szeretnék fogyni,ha fogysz mindenhonnan egyenletesen fogsz fogyni
2015. aug. 13. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!