Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megállt a fogyás, nagyon el...

Megállt a fogyás, nagyon el vagyok keseredve, ti hogy tudtátok átvészelni ezt az időszakot, utána újra elindult ha nem adtátok fel?

Figyelt kérdés
82 kilóról fogytam le 66-ra, de tovább nem megy és bőven rajtam még felesleg, akár mit csinálok megállt és nem mozdul a mérleg. Megéri folytatni, elindulhat újra lefelé a mutató?
2014. máj. 18. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Mérd a centiket is :)

Majdnem kidobtam a mérleget az ablakon,aztán inkább vettem egy centit, kilóba meg se mozdultam, de hasból lement 5 centi :)

2014. máj. 18. 21:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is összekötöttem a bajszomat a mérleggel reggel :D
2014. máj. 18. 22:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Pont ez volt velem is, csak nekem visszament 70-re, amit már amúgyis nehezen hagyott el... A hasam közel akkora, mint 80 felett... Próbáltam tovább csökkenteni a szénhidrátot (amíg az nem volt lent, korábban se fogytam), de az nem esett jól... Szerintem a több mozgás és az éhséggel való nem foglalkozás biztos segítene, (ugyanannyival lakom jól, mint rég, 12 kilóval kövérebben), de ez utóbbit megpróbálom elkerülni s megtalálni azokat az ételeket, amik laktatóbbak, mint a kalóriatartalmuk alapján ez várható (nem egyszerű, a testemnek a megfelelő ételekből sok, másból rengeteg kell, a trükkök nem hatnak). Van 1-2 ilyen, pár napja sikerült is levinni a kalóriamennyiségemet, a szénhidrát hullámzik, az ételeim viszont szerintem teljesen jók. Meglátjuk.

Hogy a csudába ne érné meg? Főleg ha még bőven van felesleg, azt tuti le tudja fogyni az ember. Normálból csontsovánnyá válni, az a nehéz, de ez nem is baj. Én még vékony sem akarok lenni, csak karcsú és enyhén izmos... Van, akinek könnyebb, van, akinek nehezebb, de nem kell másokkal foglalkozni. Hacsak nincs valami speckó betegségünk, a fogyásunk rajtunk múlik...

2014. máj. 18. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!