Zabanap? Neked bejött? Híztál tőle vagy jobban ment utána a fogyás? Tapasztalatokat várok.
Az attól függ mit jelent nálad a zabanap. :)
Nekem olyan volt h. mondjuk megengedtem a pizzát..vagy ettem a sütiből stb.
Nem híztam..és mondhatni jót is tett.
Nekem tönkrevágta a következő napomat, alig tudtam lenyomni a laza huszonkevés km-es teljesítménytúrát, pedig nem volt nagy szintkülönbség, a Vértes laza hely. Pokolian enervál a cukros-gluténes táplálkozás, úgy látszik, pedig csak annyit ettem, hogy jóllakjak. A súlyomnak se tett jót.
Az a helyzet, hogy erősen helyzetfüggő, hogy van-e értelme az ilyesminek, egyes fogyókúrák mellett igen, legalább aznap nem koplal a delikvens... Én sosem éhezem, s finomakat eszem, úgyhogy nekem nem kell, főleg a saját, a testemnek megfelelő életmódommal szembemenő ételek evése rossz ötlet, de még az elején voltam, s voltak lázadó korszakok :D Tapasztalatnak elment ;)
A fogyitársam (aki annyira nem akar fogyni, inkább súlyt tartani) bele szokott szaladni ilyen eseményekbe, akkor szolidan, de eszik a dolgokból, az nem különösebben árt, de nem segít a fogyásban. De ő eleve eszik mindenfélét.
A tényleges zabálás nyilván enervál, hizlal, esetleg fáj is, olyat nem javaslok. De valószínűleg a táplálék összetétele sem lesz az igazi. Inkább a "visszafogva magunkat nem okoz akkora óriási kárt" véleményen vagyok, nem hiszem, hogy a hagyományos étkek és a sütihalom valami jó hatással lenne a testre, akár az egészséget, akár a fogyást nézzük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!