Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges így lefogyni? Vagy...

Lehetséges így lefogyni? Vagy csak felesleges energiapazarlás?

Figyelt kérdés

Szeptember eleje - December közepe -4 kiló 14 éves lánynak, így lettem én 162 cm és 52 kiló.

1,5 hónapig jártam futni (sajnos abba kellett hagynom a betegségem miatt, de előző héten újrakezdtem, mivel visszajött 3 kiló a folyamatos ünnepek miatt, igaz ez 3 hónap alatt) mikor gyors éttermekbe mentünk finom salátát ettem, egészségesen alakítottam étrendemet, sokszor ettem keveset, zöld teát és sok vizet ittam. Így sikerült nekem fogynom.

A barátnőm, akivel egyidősek vagyunk kitalálta, hogy ő nem mond le semennyi ideig a kenyérről, az édességekről, és a műkajákról, mert ő azt szereti. Megkérdezte valami okos felnőtt ismerősét aki állítólag úgy fogyott le rengeteget, hogy evett ugyanúgy ahogy eddig, csak 6 után nem. A barátnőmet a minap megkérdeztem, sikerült már valamit leadnia és azt mondta 1 kilót. Én erre visszavágtam, hogy 1 kiló még nem fogyás, mert napközben a súlyunk változhat felfele meg lefele is egy kilót.

Szerintem teljesen felesleges amit csinál. Ha betömök magamba 10 hamburgert 17 órakor (most nem úgy értem, hogy ő megevett annyit csak feltételezek) akkor most hiába fogom várni, hogy lemenjen a zsír... Csak jönni fog. Ráadásul most a kézilabdát is abbahagyta, nem sportol semmit.

2010. márc. 8. 19:14
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm leendőbeli kismama, jólesett a válaszod, köszönöm a tanácsokat. :) Igen, én olyan fajta vagyok, hogy előbb gondolkozok (de nagyon, nagyon sokat - órákig olvastam weblapokat erről) aztán cselekedek. Azután még átgondolom, hogy mi a szenny ezekből, hol hazudtak és mit érdemes megfogadnom.

Az előző válaszolónak gratulálok! :)

2010. márc. 8. 20:24
 22/25 A kérdező kommentje:
bocsánat a "leendőbeli" szóért azt hittem azt írtad, hogy "kismama leszek" :)
2010. márc. 8. 20:25
 23/25 anonim válasza:
a kismama vagyok. orulok , hogy van meg ilyen a fiatalsag kozott aki igy utananez a dolgoknak, es nem viszi tulzasba a dolgokat, manapsag mar nem divat a csontsovanysag, legyen egy kis husi, szeretik a fiuk ha van mint fogni es nem zorognek a csontjaid:)
2010. márc. 8. 20:34
 24/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm, sajnos a barátnőimmel nem tudok úgy beszélni, mint egy felnőttel... Ezért néha én is felveszem ezt a stílust. De próbálom a jövőmet megalapozni ezekre a jó tulajdonságaimat. Csak időm lenne több :D Ha kifognám az aranyhalat három kívánságom lenne: boldogság, béke, idő.

De mindegy eltértem a témától, nem akarom fényezni magam :)

2010. márc. 8. 20:37
 25/25 anonim válasza:
nem kell fenyezni magad, csak maradj ommagad, es ha kilogsz a tobbiek kozul mert normalis vagy az nem gond!
2010. márc. 8. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!