Lehetséges így lefogyni? Vagy csak felesleges energiapazarlás?
Szeptember eleje - December közepe -4 kiló 14 éves lánynak, így lettem én 162 cm és 52 kiló.
1,5 hónapig jártam futni (sajnos abba kellett hagynom a betegségem miatt, de előző héten újrakezdtem, mivel visszajött 3 kiló a folyamatos ünnepek miatt, igaz ez 3 hónap alatt) mikor gyors éttermekbe mentünk finom salátát ettem, egészségesen alakítottam étrendemet, sokszor ettem keveset, zöld teát és sok vizet ittam. Így sikerült nekem fogynom.
A barátnőm, akivel egyidősek vagyunk kitalálta, hogy ő nem mond le semennyi ideig a kenyérről, az édességekről, és a műkajákról, mert ő azt szereti. Megkérdezte valami okos felnőtt ismerősét aki állítólag úgy fogyott le rengeteget, hogy evett ugyanúgy ahogy eddig, csak 6 után nem. A barátnőmet a minap megkérdeztem, sikerült már valamit leadnia és azt mondta 1 kilót. Én erre visszavágtam, hogy 1 kiló még nem fogyás, mert napközben a súlyunk változhat felfele meg lefele is egy kilót.
Szerintem teljesen felesleges amit csinál. Ha betömök magamba 10 hamburgert 17 órakor (most nem úgy értem, hogy ő megevett annyit csak feltételezek) akkor most hiába fogom várni, hogy lemenjen a zsír... Csak jönni fog. Ráadásul most a kézilabdát is abbahagyta, nem sportol semmit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!