Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? így felesle...

Mi a véleményetek? így felesleges a mozgás?

Figyelt kérdés
Minden nap aerobikozok 1-2órát, emellett napközbe szinte semmit se eszek mert egyszerűen nemkívánok semmit.megiszok1-2 kávét és szinte ennyi. viszont este mikor hazajön a párom munkából( 6-7óra felé) együtt ülünk le vacsorázni és mivel ő is nagyon édesszájú nasizik is így megkívánom énis a nasit amit néha túlzásba is viszek.szóval a kérdésem az lenne hogy ezzel igazából mit fogok elérni?egésznapos semmit evés, aerobikozás, aztán este meg telerakom a pocakom és így megy ez minden nap...szerintetek??
2011. aug. 11. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy sz4r... amúgy minden mozgás ér valamit. De ez a kajálás szörnyű és nem azzal van a baj, hogy este eszel, hanem az, hogy egész nap szinte semmit.
2011. aug. 11. 12:32
 2/7 anonim ***** válasza:
hízni fogsz mint a disznó :-D
2011. aug. 11. 12:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, ez így elég rossz, hogy semmit nem eszel napközben, és még aerobikozol is, amit nem értek, hogy van erőd csinálni.Próbálj meg napközben is enni, aztán estefele lehet, hogy nem fogsz olyan sokat enni.
2011. aug. 11. 12:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Amit elérsz:

- vékony, de zsíros leszel, hiába eszel keveset és aerobikozol (ha dvd-t csinálsz, egy idő után felesleges, mert megszokja a szervezeted)

- vitaminhiány

- hajhullás

- fogzománc gyengülése, majd a fogak pattogzása

- pattanásos, fakó arcbőr

- hormonháztartás felborulása

- és még egyéb panaszok.

Sajnos tapasztalat, anno nagyon hülye voltam. Igaz, én szerelmi bánat miatt nem tudtam enni.

2011. aug. 11. 13:02
 5/7 anonim ***** válasza:
39%

A napi semmi kaja + üresgyomorra kávé + esti zabálás együtt szépen ráállított a gyomorvérzés felé vezető út elejére. Gratulálunk!

Te is pontosan tudod, mi a baj ezzel, hadd ne írjuk már le.

2011. aug. 11. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:
az a baj hogy egésznap koplalsz este meg jól teleeszed magad, nem hiszem el hogy így jó közérzeted van. pont nap közben kéne az energia nem pedig este egy jó nagy kalóriabomba. majd ha nem lesz időd napi 2 órát aerobikozni akkor ez nagyon vissza fog ütni.
2011. aug. 11. 13:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves válaszadóim!akik tényleg kedes tanácsokkal próbálnak ellátni azoknak köszönöm, a többieknek viszont üzenem hogy tisztába legyenek pár dologgal: nemkoplalok, neméhezem, nemis akarok eggyáltalán, egyszerűen nemvagyok éhes.takaríok, mosok, főzök elmegy az idő és eszembe se jut enni...nemazért nemeszek mert nemakarok.ami meg azt illeti hogy tudom mi fog a szervezetemmel történni ezek után..hm..már nemazért, de ha tisztába lennék vele nemkértem volna ki a tanácsotokat.ugyanis igen:nemtudom milyen hatással lehet rám!szóval a lényeg h nemazért nemeszek mert koplalok, eszemben sincs.egyszerűen este kívánom a kaját és ezzel szerintem nem én vagyok egyedül...
2011. aug. 11. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!