Lehetséges így lefogyni? Vagy csak felesleges energiapazarlás?
Szeptember eleje - December közepe -4 kiló 14 éves lánynak, így lettem én 162 cm és 52 kiló.
1,5 hónapig jártam futni (sajnos abba kellett hagynom a betegségem miatt, de előző héten újrakezdtem, mivel visszajött 3 kiló a folyamatos ünnepek miatt, igaz ez 3 hónap alatt) mikor gyors éttermekbe mentünk finom salátát ettem, egészségesen alakítottam étrendemet, sokszor ettem keveset, zöld teát és sok vizet ittam. Így sikerült nekem fogynom.
A barátnőm, akivel egyidősek vagyunk kitalálta, hogy ő nem mond le semennyi ideig a kenyérről, az édességekről, és a műkajákról, mert ő azt szereti. Megkérdezte valami okos felnőtt ismerősét aki állítólag úgy fogyott le rengeteget, hogy evett ugyanúgy ahogy eddig, csak 6 után nem. A barátnőmet a minap megkérdeztem, sikerült már valamit leadnia és azt mondta 1 kilót. Én erre visszavágtam, hogy 1 kiló még nem fogyás, mert napközben a súlyunk változhat felfele meg lefele is egy kilót.
Szerintem teljesen felesleges amit csinál. Ha betömök magamba 10 hamburgert 17 órakor (most nem úgy értem, hogy ő megevett annyit csak feltételezek) akkor most hiába fogom várni, hogy lemenjen a zsír... Csak jönni fog. Ráadásul most a kézilabdát is abbahagyta, nem sportol semmit.

nekem tetszik hogy tudatosan csinalod amiben belekezdtel, es utananeztel a dolgokank, egeszsegesen elni nem rossz dolog. az hogy neha napjan megeszel egy hamburgert vagy pizzat, nyugodtan. en ugy fogytam hogy mindebol ettem ami jol esett, a kenyeret minimalisra csokkentettem, es kisebb kaja adagokat ettem (ha addig megettek egy egesz tanyernyi krumplit pl. csak egy felet, vagy harmadot ettem). es lasabban ugyan de bevalt, es nem is jottek vissza a kilok. 3,5 honap alatt 7 kilo ment le. most visza fogom szedni, mert kismama vagyok, de annyi belefer meg:)
szerintem ha ugyelsz hogy ne vidd tulzasba, es ne errol szoljon minden perced, akkor nem arthat meg. nem kell tulzasba vinni. egyel mindenfelet, szugsege van a szervezetednek ra, de csak modjaval, este pedig joghurt, piritos, vagy gyumolcs vacsira.

majdnem 30 kilót sikerült leadni de nem kevesebb idő alatt.kellett két év hogy újra a régi legyek
szerencsére (csak)1-2 kiló felugrik és leugrik de ez nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!