Szülés után maradt hasat hogy faragjak le?
Figyelt kérdés
3 csemetèm van,fiam 8,5-Lányaim 6,5 évesek és rohadtul zavar hogy óvatosan kérdezgetik hogy jön-e a következő. .. mondjuk apa nélkül nehéz lenne de ebbe senki nem gondol bele :D
A kilókból mentek le és tudomásul vettem hogy nem leszek már csitri alkat.... 178/70...
2015. aug. 5. 14:40
1/4 anonim válasza:
Az ikrek miatt jól kinyúlhatott a bőröd, amivel nehéz kezdeni valamit. Mozogj, kerüld a túl cukros, túl mű kajákat, ne egyél ún. Light-ot stb.
2/4 A kérdező kommentje:
Az a fura hogy nem a bőröm lóg, nem csíkos/repedt striás (kvázi megúsztam) kvázi nincs az a sokaknál látott ráncos bőrtöbblet...de nem bánnám ha lenne ha közben nem úgy néznék ki mint aki megkezdte a 2. Trimesztert:D :D frankón úgy gömbölyödik :(
2015. aug. 5. 16:50
3/4 anonim válasza:
Stria bőrrepedésekor keletkezik, simán kinyúlhat úgy is, hogy közben nem repedezik. Ha csak hason van problémád, ennek a legnagyobb a valószínűsége.
De mondom, tornázz, s figyelj az étkezésedre.
4/4 A kérdező kommentje:
Máshol is asszonyosodtam :) de ez külön életet èl :D
2015. aug. 5. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!