Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet szülés után...

Nyuszee17 kérdése:

Hogyan lehet szülés után visza nyerni az alakunk?

Figyelt kérdés
szülés után ujra lapos hasat szeretnék mit tegyek segitsetek
2015. máj. 6. 08:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Jó étrend mellett fokozatosan visszavezetheted az edzést az életedbe, és gyönyörű szép tested lesz! :)

Mármint most is biztos szép, de feszes, egészséget sugárzó, még fiatalosabb. Életmód kérdése! :)

2015. máj. 6. 09:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem fogyókúráztam, viszont szoptattam, rengeteg tejem volt, attól lerepült minden fölös kiló,de ez alkatfüggő. Ha konkrétan a hasad aggaszt, akkor felülések,hasizom gyakorlatok,amit terhelhető az izom,de csak fokozatosan haladj. Nagy terhelésnek volt alávetve az az izomcsoport,regenerálódni kell,csak annyit tornázz eleinte,ami még jól esik. Amúgy meg idő kell neki,ne hidd ám el,amit a sztárokról látunk,hogy pár héttel szülés után lapos kocka hasuk van.
2015. máj. 6. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Amíg szoptatsz, addig ne fogyókúrázz! De arra is vigyázz, hogy közben ne hízz! Hasizom erősítő gyakorlatokkal vissza lehet szerezni a has formáját, de van akinél sajnos nem, van akinél igen. Ez alkati dolog. Itt van egy 12 perces extra hasizom erősítő gyakorlat: https://www.youtube.com/watch?v=YSmo3b69yEE
2015. máj. 6. 10:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Ugye fokozatosság, mindenképpen. Természettől fogva megnyúltak, kilazultak az izmok a hasfalban. Én inkább statikus hasizom gyakorlatokat ajánlanék, gyakorlatilag 'plank'. Akkor is feszül a hasizom, sőt, alapvetően ez is a szerepe: feszüljön, támasszon.
2015. máj. 6. 10:16
 5/6 anonim ***** válasza:
A hasizom gyakorlatok semmit sem fognak érni, ha a felette lévő zsírt nem pucolod le szálkásító diétával, és némi egyéb mozgással.
2015. máj. 7. 12:03
 6/6 anonim ***** válasza:

ebben a fázisban a csak hasazás vagyis a törzs első felének edzése még káros is lehet.

mert a terhesség és a felépülés alatt a gerincfeszítő izomzat gyengül el főleg.

ugyanakkor ez fogja kapni a fő terhelést amikor a gyerekkel kell majd ügyködni,görnyedni,hajolgatni mindezt kialvatlanul.

ezért a cél itt a funkció visszaszerzése és a fájó hát elkerülése egyenlőre,nem a jó forma.

szülés után 6 héttel amivel kezdhetsz egy rövid kis edzés akár naponta.

4x1 perc plank 1 perc pihenővel.

3x50 csípőemelés

3x20 térdemelés

és ennyi.

2015. máj. 8. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!